На Рівненщині унаслідок ДТП сиротами стали 13 дітей
На Рівненщині унаслідок ДТП сиротами стали 13 дітей

На Рівненщині унаслідок ДТП сиротами стали 13 дітей

Обставини трагедії розповів керівник Рівненської ОДА Олександр Коваль. ДТП сталась у Березнівській громаді Рівненщини.

"Трагічна ДТП сталася учора на території Березнівської громади. У результаті зіткнення мікроавтобуса з вантажівкою загинуло чотири людини", – розповів голова ОДА.

Без батьків та матерів залишилися діти з двох родин.

"В одній із сімей батьків втратило 8 неповнолітніх дітей, в іншій – 5. Усі неповнолітні перебувають з родичами. Служба у справах дітей ОДА тримає ситуацію під контролем", – додав Олександр Коваль.

Обставини аварії

У ДСНС уточнили, що аварія сталась учора, 2 лютого близько 10:00 ранку. Зіштовхнулись мікроавтобус Mercedes-Benz Vito та вантажівка DAF у селі Михалин Рівненського району.

Рятувальники за допомогою спеціального обладнання деблокували із понівечених транспортних засобів трьох загиблих та двох травмованих громадян.


Унаслідок аварії на Рівненщині загинули четверо людей / Фото ДСНС

На Рівненщині унаслідок ДТП сиротами стали 13 дітей - Фото 1
Мікроавтобус зіштовхнувся з вантажівкою / Фото ДСНС

За даними поліції, на заокругленій ділянці дороги водій автомобіля Mercedes-Benz Vito, 50-річний житель села Вітковичі, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із вантажівкою DAF під керуванням 30-річного жителя Клесова.

На місці події загинули водій мікроавтобуса та дві пасажирки – 47-річна жителька села Вітковичі та 43-річна жителька села Богуші.

"Крім того, із тяжкими травмами госпіталізували іще двох пасажирів: 37-річну жительку села Богуші та її 44-річного односельця. Останній помер у лікарні", – зазначили в поліції області.

Інші ДТП в Україні:

  • У Львівській області на автодорозі Київ — Чопсталася аварія. Унаслідок ДТП є потерпілі.
  • У Чорноморську, що на Одещині, "ВАЗ" збив семирічну дівчинку та її маму. Буксирувальний трос, яким тягнули автомобіль, обірвався, і авто вилетіло на узбіччя. На жаль, маленьку дівчинку врятувати не вдалося.
Теги за темою
ДТП постраждалі Діти і неповнолітні
Джерело матеріала
loader
loader