Тепер 13 дітей - сироти: в Рівненської області на дорозі трапилася трагедія
Тепер 13 дітей - сироти: в Рівненської області на дорозі трапилася трагедія

Тепер 13 дітей - сироти: в Рівненської області на дорозі трапилася трагедія

У Рівненському районі Рівненської області - біля села Михалин трапилася смертельна ДТП - на заокругленій ділянці дороги машина Mercedes-Benz Vito виїхала на зустрічну смугу й зіткнулася з вантажівкою DAF, загинули чотири особи, одна людина отримала тяжкі травми й була госпіталізована.

Трагедія на дорогі трапилася близько 10 ранку у п'ятницю, 2 лютого, повідомила поліція Рівненської області у Facebook. За відомостями правоохоронців, унаслідок аварії загинув 50-річний водій мікроавтобуса, який мешкав у селі Вітковичі, а також його дві пасажирки - 47-річна односелиця й 43-річна мешканка села Богуші. Потім у лікарні помер один із травмованих пасажирів авто Mercedes-Benz.

"…із тяжкими травмами госпіталізували іще двох пасажирів: 37-річну жительку села Богуші та її 44-річного односельця. Останній, попри надану медиками допомогу, помер у лікарні", - зазначили правоохоронці.

За кермом вантажівки був 30-річний мешканець селища Клесів. Чоловік пройшов перевірку унаслідок якої становлено, що він був тверезий.

Керівник Рівненської обласної військової адміністрації Олександр Коваль повідомив, що унаслідок трагічної аварії без матерів та батьків залишилися діти з двох родин. "В одній із сімей батьків втратило вісім неповнолітніх дітей, в іншій - п’ятеро. Нині усі неповнолітні перебувають з родичами. Служба у справах дітей слідкує за ситуацією", - написав чиновник у своєму каналі в Telegram.

Теги за темою
Новини України ДТП
Джерело матеріала
loader