Apple Vision Pro протестовано для роботи, ігор, польотів та спорту
Apple Vision Pro протестовано для роботи, ігор, польотів та спорту

Apple Vision Pro протестовано для роботи, ігор, польотів та спорту

Apple Vision Pro була запущена в США в п’ятницю, і вже є кілька відео на YouTube, які демонструють використання гарнітури для віддаленої роботи, ігор, розваг у польоті, перегляду спортивних змагань тощо. Нижче ми зібрали ці відео.

Якщо ви хочете випробувати Vision Pro на собі, ви можете записатися на безкоштовну демонстрацію Vision Pro у будь-якому Apple Store у США на веб-сайті Apple. Під час демонстрації, яка може тривати до 30 хвилин, ви дізнаєтесь, як орієнтуватися в операційній системі visionOS, а також дослідите такі вбудовані програми, як Apple TV, Photos і Safari.

Робота вдома

Himels Tech продемонструвала використання Vision Pro вдома для роботи, розваг тощо:

У відео він ходить і демонструє кілька вікон програми visionOS, закріплених на його столі, у вітальні та на кухні. Vision Pro можна використовувати як зовнішній дисплей для будь-якого Mac, сумісного з macOS Sonoma.

Ігри

Wynnsanity протестувала ігри на Vision Pro:

Більшість контролерів, сумісних з iPhone або iPad, також працюють із Vision Pro, включаючи бездротові контролери PlayStation і Xbox.

Подорож на літаку

Gravel взяв Vision Pro в літак і використав гарнітуру як віртуальний екран на спинці сидіння:

Vision Pro має режим подорожі, який адаптується до «унікального руху та середовища комерційних авіаперельотів», щоб надати вам «найкращі враження під час подорожі в літаку», згідно з Apple. Режим подорожі можна ввімкнути в Центрі керування.

Apple каже, що Vision Pro не можна носити під час руління, зльоту та посадки, а також під час турбулентності в польоті. Apple також каже, що не дивіться у вікна літака, оскільки це може вплинути на здатність гарнітури відстежувати ваше оточення.

Перегляд спорту

У своєму чудовому огляді Vision Pro минулого тижня Браян Тонг показав, як це – користуватися додатком NBA:

За допомогою програми NBA та підписки на NBA League Pass ви можете дивитися до п’яти баскетбольних матчів у прямому ефірі або за запитом одночасно. Ви також можете швидко переглядати статистику гравців у реальному часі, результати ігор та іншу інформацію.

Публічно

Кейсі Нейстат носив Vision Pro в метро Нью-Йорка та на Таймс-сквер:

Джерело матеріала
loader
loader