На Андріївському узвозі прибрали стихійний ринок із сувенірами
На Андріївському узвозі прибрали стихійний ринок із сувенірами

На Андріївському узвозі прибрали стихійний ринок із сувенірами

У Києві комунальники прибрали стихійний ринок на Андріївському узвозі. Про це повідомили у Подільській районній державній адміністрації.

– У зв'язку зі скаргами підприємців постійного ярмарку на Андріївському узвозі на осередки стихійної торгівлі у вихідні дні, здійснено спільний рейд із залученням представників відділу контролю за благоустроєм Подільського районного у місті Києві, – йдеться у повідомленні.

  • 22 листопада на Андріївському узвозі біля Замку Річарда інспектор з благоустрою виявив незаконно встановлений паркан і видав припис. Вимоги розпорядження не було виконано, тому Департамент територіального контролю міста Києва видав вказівку про демонтаж.
  • 10 серпня На вулиці Ярославській на Подолі незаконно демонтували історичну будівлю. Будинок було знесено без дозволу Департаменту охорони культурної спадщини, причому оштрафувати відповідальних за порушення благоустрою неможливо.
  • 28 січня 2022 року столична влада вирішила заборонити продаж сувенірів та інших товарів на Андріївському узвозі, перемістивши торговців на Алею художників та Пейзажну алею.
На Андріївському узвозі прибрали стихійний ринок із сувенірами - Фото 1
На Андріївському узвозі прибрали стихійний ринок із сувенірами - Фото 2
На Андріївському узвозі прибрали стихійний ринок із сувенірами - Фото 3
На Андріївському узвозі прибрали стихійний ринок із сувенірами - Фото 4
На Андріївському узвозі прибрали стихійний ринок із сувенірами - Фото 5
Фото
Фото
05 Лютого14:40
Теги за темою
Київ
Джерело матеріала
loader
loader