Найсексуальніші фільми України
Найсексуальніші фільми України

Найсексуальніші фільми України

В останні роки стали часто з’являтися відверті сцени у вітчизняних фільмах. Тому ми озброїлися секундоміром і переглянули найпікантніші картини незалежної України.

Так склався рейтинг десяти повнометражних українських фільмів, в яких присутні найбільш тривалі сцени сексу. При цьому враховувався сумарний хоронометраж всіх епізодів зі статевими актами в кожної згаданої картині.

10 місце: Це я (2014) Анна Акулевич
22 секунди

Яна, успішна бізнес-леді, приїздить у маленьке українське містечко до своїх батьків. Тут живе її восьмирічна донька, яку виховують з ранніх років бабуся, дідусь і сім’я молодшої сестри Яни. 

Причина несподіваного візиту – сварка з чоловіком. Намагаючись облаштувати святкову атмосферу, пристарілі батьки нашвидкуруч накривають на стіл. Але блудній дочці Яні не до них. Нервовий зрив, який тільки-но почав загоюватися, не дає їй змоги радіти. Не вдається налаштуватися на святковий лад і родичам, що чекали на її приїзд.

9 місце: F 63,9 Хвороба кохання (2013) Дмитро Томашпольській, Олена Дем’яненко
1 хвилина 10 секунд

Фільм розповість про неортодоксального лікаря-венеролога, а також космонавта, якому ніяк не щастить на любовному фронті.

Це м’яка і легка стрічка, в мільйонний раз нагадує про чудеса і чаклунство, які супроводжують кохання. Романтична лінія переплітається з науково-просвітницьким, трохи фантастичним і місцями комедійним напрямками сюжету.

8 місце: Моя бабуся Фанні Каплан (2016) Олена Дем’яненко
1 хвилина 15 секунд

В основі сюжету – журналістське розслідування, яке відбувається в наші дні. У паризькому передмісті Сент-Женев’єв де Буа живе старий, який володіє щоденником своєї бабусі – Фанні Каплан.

З цього щоденника журналістка Марина дізнається пронизливу історію «сліпого» кохання Фанні Каплан та чоловіка на ім’я Віктор Гарський. Той використовував закохану в нього Фанні в своїх політичних іграх.

У 1917 році напівсліпа Каплан виходить з в’язниці. У неї починається роман з лікарем Дмитром Ульяновим. А через рік її звинуватять в замаху на брата лікаря, Володимира Леніна.

7 місце: Секс і нічого особистого (2018) Ольга Ряшина
1 хвилина 40 секунд

У центрі сюжету – хлопець Сергій, якого кидає дівчина Леся через те, що він абсолютно бездарний у ліжку. Через це головного героя накриває цілковитий відчай.

В засмучених почуттях горе-коханець їде до Праги, щоб відволіктися від того, що сталося. Після ночі обломів в стрип-клубі він випадково знайомиться зі стриптизеркою Діаною, яка обіцяє зробити з нього супергероя. Але на шляху до великої мрії стає його колишня дівчина.

6 місце: Без Пор No (2010) Олександр Шапіро, Станіслав Довжик
1 хвилина 53 секунди

На шістнадцятиріччя Макс отримує в подарунок телефон. Скориставшись камерою подарованого батьком телефону, Макс знімає«випадкове» відео сексуальних забав своїх однокласників. У головних ролях поки що буде тільки він, юна балерина на прізвисько Кішка, Тайсон, Жук і Зеленка. 

«Домашнє відео» в силу везіння в гранично короткі терміни Максу вдасться поставити на багатомільйонне виробництво і продаж секс кіно. З цього дня він отримає все, що колись хотів. Але, як відомо, сліпо вірує в яку б то не було ілюзію, життя рано чи пізно підкидає безперечне спростування істиною.

5 місце: Свінгери (2017) Андрейс Екіса
2 хвилини 30 секунд

Заможний бізнесмен Ігор нудьгує в компанії своєї сексуальної білявки-утриманки Ілони. Тим часом з роботи повертається лікар-пульмонолог Андрій. Його дружина Ірина в халаті та бігудіях вимагає сексу, але 10 років рутини в шлюбі вбили пристрасть цієї пари.

А 30-річну вчительку англійської мови Свєту виставив оголеною на балкон коханець. Урятувати й обігріти її може тільки сусід по балкону Денис.

Еротична комедія розповість, як таким різним парам одночасно приходить однакова ідея урізноманітнити своє сексуальне життя.

4 місце: Сафо (2008) Роберт Кромбі
3 хвилини 5 секунд

Дія фільму розгортається на початку двадцятого століття. Молода красуня Сафо і її чоловік Філ вирішують провести медовий місяць на острові Лесбос. Він – художник-початківець, а вона – розпещена дочка мільйонера з Америки.

Дівчині подобається вивчати все нове, незвичайне і незвідане, чого не скажеш про її чоловіка. Вона зустрічає рудоволосу і загадкову Хелену – дочка місцевого професора археології. З нею жінка проводить весь свій час і прогулюється по піщаних пляжів, отримуючи незрівнянне задоволення не тільки від навколишньої місцевості, а й від близького спілкування один з одним.

Поступово вони відчувають один до одного не тільки дружні почуття, а й сильний фізичний потяг. Їх любов стає взаємною, і вони вдаються до нестандартних пестощів і сексуальних утіх.

3 місце: Кілька любовних історій (1994) Бенкендорф Андрій
3 хвилини 27 секунд

Фільм є екранізацією новел Джованні Боккаччо, Франческо Грацціні-Ласка, Аньоло Фіренцоли та розповідає про любовні пригоди італійців епохи Відродження.

У ті часи було популярним, коли старші мужчини одружувалися на молоденьких дівчатах. І ці красиві молоді жінки спритно дурили своїх старих дурних чоловіків, знаходячи дотепні шляхи для зустрічей з юними палкими коханцями. Із такого роду новел і складається ця картина.

2 місце: Коли падають дерева (2018) Марися Нікітюк
4 хвилини 15 секунд

У центрі історії – доля трьох поколінь, що проживають у жорстких соціальних рамках і спробах віднайти внутрішню свободу. П’ятирічна Вітка стає свідком драми у стосунках сестри Лариси та її коханого, бандита на ім’я Шрам.

Все це відбувається в українській провінції, тому не дивно, що народні вірування місцевих жителів, дика природа, розквіт криміналу та пострадянський хаос злились тут воєдино. Саме це злиття творить унікальне естетичне тло стрічки. А сцена сексу тут чи не найбільш естетська в усьому вітчизняному кіно.

1 місце: Плем’я (2014) Слабошпицький Мирослав
6 хвилин 53 секунди

Сергій опиняється у спеціалізованому інтернаті для людей з поганим слухом, де володарює кримінальна компанія «Плем’я». Він прагне зайняти гідне місце в ієрархії цієї школи і стає учасником кількох пограбувань. І тут він зустрічає Анну, яка працює повією в банді Короля та є його наложницею. Це найбільш сексуальний та найбільш титулований вітчизняний фільм.

Драма показує всі особисті якості людини, демонструє, як впливає на особистість суспільство, як діє і чим керується герой, коли опиняється в безвихідному становищі.

Порно кино для взрослых смотреть онлайн

Джерело матеріала
loader
loader