Демі Мур розповіла про роботу з Томом Крузом
Демі Мур розповіла про роботу з Томом Крузом

Демі Мур розповіла про роботу з Томом Крузом

Зірковий дует разом працював над фільмом "Кілька хороших хлопців" 1992 року. Мур зізналася, що цей досвід був доволі цікавим.

Американська модель та акторка Демі Мур розповіла про роботу з Томом Крузом, коли вона прийшла на шоу Дрю Беррімор.

Колишня дружина Брюса Вілліса рекламує свою нову картину. Серіал "Ворожнеча: Капоте проти Лебедів" — другий сезон антологічного телесеріалу "Ворожнеча", створеного Раяном Мерфі для FX.

Мур виконує роль Енн "Бенг-Бенг" Вудворд разом із Моллі Рінгволд у ролі Джоанн Карсон із Наомі Воттс у ролі Бейб Пейлі, Хлоєю Севіньї у ролі CZ Guest та іншими.

Втім, під час розмови Демі Мур пригадала роботу над фільмом "Кілька хороших хлопців" 1992 року, у якому вона зіграла з Томом Крузом.

Демі Мур прийшла на шоу Дрю Беррімор

"Є кілька кумедних речей. По-перше, мені довелося пройти прослуховування для "Кількох хороших хлопців" — єдине, що я була на сьомому з половиною місяці вагітності, тож мені довелося піти, перевалюючись", — пригадує зірка екрану.

"Том Круз був пригнічений. Момент мухи на стіні, у великих сценах у залі суду, коли Джек Ніколсон стоїть на трибуні, вони весь день знімали в іншому напрямку. І ось я спостерігаю за цим культовим актором, цим актором, до якого я виросла з такою повагою, як він весь день працює поза камерою", — розповіла Мур.

Вона зізналася, що цей досвід назавжди залишиться з нею.

Том Круз та Демі Мур
Фото: Getty Images

Нагадаємо, Демі Мур показала, як наразі виглядає хворий на деменцію Брюс Вілліс.

Також Фокус писав про ефектну появу Демі Мур на публіці в мінісукні.

Теги за темою
актриса
Джерело матеріала
loader