"Негреану – боягуз, Діб – токсичний": Філ Хельмут дав скандальне інтерв’ю
"Негреану – боягуз, Діб – токсичний": Філ Хельмут дав скандальне інтерв’ю

"Негреану – боягуз, Діб – токсичний": Філ Хельмут дав скандальне інтерв’ю

Під час розмови у подкасті PokerOrg Хельмут поділився думками про кількох інших зіркових покеристів.

Про Даніеля Негреану

Він один із найталановитіших гравців на планеті. Він так круто читає опонентів... але чомусь проміняв свій дар на якусь там теорію. Вічно каже мені: "Філе, тобі треба вивчити те, вивчити се". Та нічого мені не треба! В глибині душі він мене дуже любить та поважає. Але його вічні нападки, жарти, спроби принизити мої заслуги — це через ревнощі та заздрість. Він боїться залишитись у моїй тіні.

Даніель Негреану
Даніель Негреану / Pokernews

Про Дага Полка

Я йому сказав одного разу: "Даг, ти б став суперзіркою, якби просто був чесним". Ні, я не називаю його брехуном, але він завжди говорить якусь напівправду, все перебільшує. Як сприймати його серйозно? Так, я його критикую, але заслужено. І сам він насправді знає, що на це заслуговує. Але він ще може виправитись. Я в нього вірю.


Даг Полк / Pokernews

Про Джонні Чена

Кілька років тому Чен подивився якесь моє інтерв'ю, підійшов до мене і сказав: "Філе, пишаюся тобою". Я був дуже втішений. Вперше він мені комплімент зробив. Колись ми боролися за лідерство у браслетній гонці: він, я та Дойл. І я відчував, що ми були на вершині світу покеру, тільки ми троє — а решта десь нижче.

Джонні Чен
Джонні Чен / Pokernews

Про Шона Діба

Дуже цікавий чувак. Сказав якось, що довго жити не планує і тому має встигнути виграти браслетів більше, ніж у мене. Жах. Але зараз нарешті він взявся за своє здоров'я і я дуже за нього радий. Молодець! Якби ще він такий токсичний не був, взагалі було б чудово. А взагалі, крутий, звісно. Думаю, ми з ним – двоє найсильніших турнірних гравців на планеті.

Шон Діб
Шон Діб / Pokernews

Легкий спосіб покращити власну гру

Успішний покерист і тренер Гарет Джеймс поділився переліком порад, які допоможуть практично будь-якому гравцю швидко підвищити свій рівень, а з ним і результати.

Джерело матеріала
loader
loader