Глава Пентагону знову потрапив до шпиталю
Глава Пентагону знову потрапив до шпиталю

Глава Пентагону знову потрапив до шпиталю

Міністерство оборони США повідомило про термінову госпіталізацію Ллойда Остіна через проблему із сечовим міхуром.

Про це йдеться в повідомленні оборонного відомства, оприлюдненому в неділю, передає Укрінформ.

«Сьогодні міністр оборони Ллойд Остін був доставлений охороною на огляд до Національного військово-медичного центру імені Волтера Ріда через симптоми, що вказують на невідкладну проблему із сечовим міхуром»,- зазначається в повідомленні.

При цьому наголошується, що міністр продовжує виконувати свої обов’язки, однак у разі потреби ці функції можуть бути передані його заступнику.

Під час перебування у шпиталіОстін має доступ до секретних систем зв’язку, додали у відомстві.

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони США Ллойд Остін був госпіталізований 1 січня після того, як відчув сильний біль. За тиждень до цього він пройшов планову медичну процедуру в Національному військово-медичному шпиталі. Пізніше Пентагон повідомив, що очільник відомства проходить лікування від раку передміхурової залози, який був виявлений на ранній стадії.

Глава міноборони США виконував обов’язки з лікарні, а потім з дому. Наприкінці січня він повернувся до роботи в Пентагоні, однак згодом зізнався, що продовжує відчувати біль у нозі.

Цього тижня Остін і голова Об’єднаного комітету начальників штабів генерал Браун мали вирушити до Брюсселя, де заплановане 19-те засідання у форматі «Рамштайн», а також зустріч міністрів оборони країн НАТО.

Фото: picture alliance / NurPhoto

Теги за темою
США Пентагон
Джерело матеріала
loader
loader