/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F3%2Fd50ae67f4cf78299fbf21e1c25d29521.jpg)
Буде з унікальним малюнком: "Мастер Шеф" Глинська дала рецепт шоколадного торта з маслом
Переможниця одного із сезонів та колишня суддя шоу "Мастер Шеф" Єлизавета Глинська запропонувала зробити солодкий десерт із шоколадом та какао, приготувавши м'який торт.
Інгредієнти:
Для бісквіту:
- 100 г жовтків (5 штук)
- 50 г цукру
- 150 г білків (5 штук)
- 100 г цукру
- 80 мл молока
- 100 г вершкового масла
- 120 г борошна
- 20 г какао-порошку
Для глазурі:
- 200 г шоколаду
- 20 мл рослинної олії
Для декору:
- 30 г чорного шоколаду
- 5 мл рослинної олії
Інструкції:
Збийте жовтки з половиною цукру до світлої маси, ділиться "Мастер Шеф" Глинська.
Окремо збийте білки з цукром, що залишився, до утворення щільної піни.
Додайте молоко і розплавлене вершкове масло до жовтків, потім поступово додайте суміш борошна і какао-порошку. Акуратно перемішайте.
"Мастер Шеф" Глинська радить, введіть збиті білки в тісто, акуратно перемішуючи.
Викладіть тісто у форму, чергуючи шари білого та шоколадного тіста.
Випікайте в духовці при 180 ° C близько 30-40 хвилин, поки торт не стане пружним на дотик, розповідає "Мастер Шеф" Глинська.
Дайте охолонути торту у формі, потім вийміть його і охолодіть на решітці.
Розтопіть шоколад з маслом для глазурі і покрийте торт.
Декоруйте торт розтопленим чорним шоколадом.
Охолодіть до застигання глазурі, додає "Мастер Шеф" Глинська.
Останні новини України:
Фантастичні тоненькі млинці із картопляного тіста: "Мастер Шеф" Глинська дала простий рецепт.

