У Києві збільшилася кількість жертв атаки РФ 7 лютого
У Києві збільшилася кількість жертв атаки РФ 7 лютого

У Києві збільшилася кількість жертв атаки РФ 7 лютого

У лікарні Києва померла жінка, яка постраждала внаслідок російського обстрілу Голосіївського району 7 лютого. Про це повідомив столичний градоначальник Віталій Кличко у своєму Telegram.

— Кількість жертв збільшилася російською атакою на столицю 7 лютого збільшилася до п'яти осіб. У лікарні померла жінка з Голосіївського району, яка перебувала у вкрай тяжкому стані, - розповів він.

Кличко зазначив, що протягом тижня лікарі виборювали її життя, але врятувати не вдалося.

  • Вранці 7 лютого Росія провела обстріл кількох українських міст, включаючи Київ, Харків, Миколаїв та Дрогобич. Внаслідок обстрілу в Києві сталася пожежа у 18-поверховому житловому будинку через уламки збитої ракети.
  • Крім того, виникла пожежа у будівлі СТО (станції технічного обслуговування), де згоріло 40 автомобілів. Також на лівому березі столиці було пошкоджено високовольтні лінії та теплотрасу. Наразі служби працюють над відновленням пошкодженої інфраструктури.
  • Пізно ввечері було завершено пошуково-рятувальні роботи. Внаслідок ранкової атаки в житловому багатоквартирному будинку загинуло четверо людей. Рятувальники евакуювали з цього будинку 40 людей, а ще 28 людей вдалося врятувати.
Теги за темою
Віталій Кличко Жертви
Джерело матеріала
loader