Усик буде боксувати зі "Звіром", якщо Ф’юрі втече
Усик буде боксувати зі "Звіром", якщо Ф’юрі втече

Усик буде боксувати зі "Звіром", якщо Ф’юрі втече

Український чемпіон вийде на ринг, навіть якщо британець втече

Директор команди чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у суперважкій вазі Олександра Усика (21-0, 14 КО) Сергій Лапін розповів, що станеться, якщо володар титулу WBC Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) знову зірве поєдинок проти українця. Напередодні "Циганський король" отримав травму, через що шоу боксу перенесли на травень 2024 року.

Відповідний коментар Лапіна наводить britishboxingnews. За словами Лапіна, якщо з Ф’юрі знову щось станеться, хорват Філіп "Звір" Хргович (17-0, 14 KO) замінить його в бою з Усиком. Це підтвердили організатори шоу.

"Я сподіваюся, що Усик отримає шанс звести рахунки з Ф’юрі 18 травня, але якщо він продовжить тікати, то у нас є пункт в угоді про заміну Ф’юрі на Філіпа Хрговича. Хргович є запасним суперником, тому шоу продовжуватиметься незалежно від того, чи він битиметься, це також підтвердив Туркі Аль аш-Шейх", — сказав Лапін.

Нагадаємо, бій за титул абсолютного чемпіона світу мав відбутися 17 лютого в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Тайсон отримав розтин під час спарингу з хорватським суперваговиком, через що шоу 17 лютого було скасовано. Пізніше боксери погодились провести поєдинок 18 травня. До речі, у команді українця не вірять у травму британця.

Теги за темою
Бокс Олександр Усик
Джерело матеріала
loader
loader