Гравець знайшов натяк на ремастер четвертої частини Tomb Raider
Гравець знайшов натяк на ремастер четвертої частини Tomb Raider

Гравець знайшов натяк на ремастер четвертої частини Tomb Raider

Новий ремастер

Цікавий натяк помітив користувач із ніком @danthedan20. Майбутню відновлену версію четвертої частини серії, можливо, затизерили в нещодавно випущених ремастерах перших трьох ігор з Ларою Крофт у головній ролі.

На опублікованому скриншоті можна побачити дату виходу перших трьох ремастерів у лівому верхньому куті – 02.14.2024. У правому нижньому намальований екран показує слово "Next" (наступний), а також координати. Вони наводять нас на Гізу, що в Єгипті, а саме там і відбувається дія четвертої частини серії. Тобто фактично творці гри кажуть нам, що Єгипет буде наступним.

Хоча тизер досить зрозумілий, без офіційного підтвердження, варто сприймати все з часткою скептицизму, поки не буде зроблено офіційного оголошення.

Оскільки ремастери перших частин серії щойно вийшли, нам також не варто очікувати на ремастер Tomb Raider: The Last Revelation найближчим часом, хоча теплий прийом перероблених перших трьох частин серії з боку гравців може прискорити цей процес.

Tomb Raider The Last Revelation вийшла в березні 2000 року на PC, PlayStation і SEGA Dreamcast. Гра досі доступна для придбання в Steam і запускатися на сучасних ПК.

Джерело матеріала
loader
loader