«МастерШеф»-13: біографія двадцятки учасників нового сезону
«МастерШеф»-13: біографія двадцятки учасників нового сезону

«МастерШеф»-13: біографія двадцятки учасників нового сезону

Кому це вдалось, а хто попрощався з мрією вже у другому епізоді? Біографія двадцятки – в матеріалі.

  • Катерина Мазуренко

Вік: 31 рік

Місто: Київ

Працює маркетологинею в сімейному бізнесі, продає товари для риболовлі. Також веде свій блог на YouTube, де розповідає про риболовлю. Каже, що риболовля — це не просто хобі, це мистецтво. Має особисті рекорди: щука на 13 кг, не вистачило 100 грамів до рекорду України; короп на 18 кг.

  • Владислав Кецмур

Вік: 22 роки

Місто: Долина, Івано-Франківська обл.

На початку повномасштабного вторгнення, після того, як побачив світлини з Бучі та Ірпеня, вирішив повернутися з Німеччини до України. Потрапив до 80 штурмової бригади. Брав участь у звільненні Херсонщини, потім відправили служити на Луганщину. Звільнився за станом здоров’я, через проблему з серцем. Окрім бойових завдань, готував в армії. Навіть запікав кабана, якого вполювали з побратимами; запікав м’ясо в землі по 8 годин.

  • Маргарита Крутько

Вік: 20 років

Місто: Хорол, Полтавська обл. 

Закінчує 4 курс НУБІП. «МастерШеф» для Маргарити — це спосіб проявити себе та свої кулінарні навички. 

  • Андрій Малий

Вік: 19 років

Місто: Кропивницький

Андрій навчається на вчителя математики, але хоче бути кухарем. Волонтер з 14 років, поїхав вперше в Донецьку область, щоб допомагати дітям емоційно розряджатися від війни. Після початку повномасштабного вторгнення їздив на відбудову молодіжного центру у Гайсині, допомагав ВПО знаходити житло.

  • Олеся Ларіон

Вік: 36 років

Місто: Київ

Інструкторка з водіння, кандидатка у майстри спорту з автомобільного спорту. На першому місці в неї чоловік, діти (має двох синів і одну доньку), спорт і кухня. Олеся з Донецької області. Рік тому перейшла на українську мову, а коли нещодавно потрібно було говорити на роботі російською, не змогла.

  • Олександр Вакка

Вік: 36 років

Місто: Ірпінь

Підприємець, займається кав’ярнями вже 7 років, має 3 кав’ярні в Ірпені. Мав приватний пентхаус у Стоянці, але рашисти знищили будинок. Єдине, що збереглося, – це глиняні тарілки.

Одружений, донька народилась 25 лютого 2022 року. 24 лютого відкрив кав’ярню в Ірпені, де продовжував працювати та годувати людей.

  • Галина Мартинюк

Вік: 61 рік

Місто: Косів, Івано-Франківська область

Галина викладачка історії в Косівському художньому коледжі. Син хоче для неї відкрити кафе, щоб там були страви галицької кухні, але сама Галина хоче набратися досвіду. Активна, весь день розписаний: робота в коледжі, волонтерство, веде ТікТок, а також любить в’язати ляльки.

Вдова, діти живуть далеко, розуміє, що сама має про себе піклуватися, тому досить завзята та енергійна.

  • Олександра Чувакіна

Вік: 32 роки

Місто: Ізмаїл, Одеська область

Саша нутриціологиня, має свою торгову марку, яка розробляє та доставляє правильне харчування. Також відкрила свій магазин напоїв та фабрикатів, які без глютену. Почала цим займатись на 7 місяці вагітності. Згодом пішла навчатись на харчові технології, щоб робити правильні технологічні карти.

  • Богдан Лупійчук

Вік: 23 роки

Місто: Хмельницький

Богдан працює в IT. До цього перепрацював в усіх кондитерських Хмельницького. Зараз робить торти на замовлення і демонструє свої роботи в Instagram. «МастерШеф» — мрія зі школи. Хоче довести батькам, що вони не мають рацію щодо кулінарії. Конкуренцію та інших учасників не боїться.

  • Тарас Кузьмин

Вік: 30 років

Місто: Червоноград, Львівська область

Працює в IT-компанії, яка розробляє БПЛА. Часто, коли готує, ріже собі пальці. Не обійшлося без цього і на кастингу «МастерШеф».

  • Любов Канівець

Вік: 24 роки

смт: Кириківка, Сумська обл. (Зараз проживає в Києві)

Працювала заступником директора в маркетинговій компанії, звільнилась, бо почала шукати себе і знайшла в кулінарії.

  • Ольга Кролик

Вік: 29 років

Місто: Запоріжжя

Ольга брала участь у 12 сезоні, але не дійшла до 20. Зараз вмотивована і не бачить перешкод. Працює в сімейному бізнесі разом з родиною чоловіка. Готує з 17 років. Магістр англійської мови та літератури.

  • Дмитро Чикало

Вік: 29 років

смт. Гребінки, Київська обл.

Дмитро знімає гумористичні відео на тематику взаємодії жінок і чоловіків, розбавляє все це рецептами страв. Керуючий готельно-ресторанним комплексом, а коли немає кухаря, може його легко замінити. 

  • Альона Московченко

Вік: 34 роки

Місто: Одеса

Домогосподарка, має 2 дітей. Чоловік на фронті, доброволець. До війни мала свій бізнес доставки напівфабрикатів. Для Альони це вже 5 кастинг на проєкті.

  • Віталій Наливайко

Вік: 28 років

Село: Велика Глуша, Волинська обл.

Віталій займається сільськогосподарською діяльністю, разом з батьками висаджують свої городи. Переконаний, що в Києві зможе показати свої кулінарні таланти, і навіть знайти дівчину.

  • Аліна Бурик

Вік: 24 роки

Місто: Вінниця

Аліна шість разів намагалася потрапити на проєкт. Має 104 цілей на листочку, які виконує і доповнює новими. А проєкт — ціль номер один у списку. Купила книгу від Володимира та Олі, тож готує всі 100 страв за 100 днів. За освітою юристка, але під час навчання почала займатися домашньою кондитеркою. Зараз працює юристом в автошколі і паралельно — кондитером. З мамою відкрили свою кав’ярню в автошколі.

  • Антон Толмачов

Вік: 31 рік

Місто: Київ

Керівник громадської організації «Думай наперед», яка допомагає військовим. Одного разу накупив для військової частини мікрохвильовки, мультиварки, аби там самостійно готувати.

  • Артем Горбенко

Вік: 23 роки

Місто: Лиман, Донецька область

З 2017 року Артем проживає у Києві, навчається в КНУКіМ на готельно-ресторанну справу. Працює SMM-менеджером, веде ТікТок. 5 разів подавав заявку на проєкт, адже його мрія і велике бажання з самого дитинства — участь у «МастерШефі».

  • Ірина Пруднікова

Вік: 37 років

Місто: Вінниця (родом з Харківської обл, смт Старий Салтів)

Ірина вже півтора року як у Вінниці ВПО. В Харківській області мала 2 бізнеси — продуктовий магазин та магазин будівництва. Але все знищили росіяни. Вела свій успішний блог, показувала як розібрати свинячу тушу, за день могла порубати 5 туш. Також викладала у своєму блозі страви зі свинини.

  • Геворг Берчян

Вік: 32 роки

Місто: Ірпінь

Геворг вірменин. Одного разу приготував хінкалі у грузинському ресторані, коли працював там на барі. Хінкалі вийшли смачніше, ніж він їв у закладах. Потім хачапурі й інші страви… Тепер хоче вдосконалюватися, тому йде на проєкт.

Прем’єрні випуски проєкту «МастерШеф»-13 виходять щосуботи о 19:00 на СТБ.

Джерело матеріала
loader
loader