На зміні гучному турецькому серіалу "Постукайся в мої двері" прийшов не менш емоційний "Зимородок" (Yalı Çapkını) про історію Сейран і Феріта.
Але не згадуватиме зараз про моменти, які можуть довести до істерики, а поговоримо про кулінарну частину серіалу. Наприклад, коли Феріт повіз Сейран до свого улюбленого ресторану на сніданок, щоб дати їй скуштувати його улюблену страву - Асаї боул. Потім, коли Ферріт уперше сказав Сейран, що любить її, дівчина приготувала цю страву йому на сніданок.
Виявляється, ця страва не тільки дуже корисна, але ще й просто проста в приготуванні. Давайте разом порадуємо себе поживним сніданком за рецептом родини Корхан.
Інгредієнти для асаї боулу:
- Банани 2 шт.
- Йогурт полуничний 400 мл
- Кокосовая стружка 2 ст. л.
- Мюслі 30 г
- Порошок ягід асаї 15 г
- Чіа (Шалфей іспанський) насіння 15 г
Спосіб приготування асаї боулу:
1. 400 мл йогурту з'єднати зі шматочками 1 очищеного банана. Подрібнити блендером до утворення однорідної ваги. Додати 15 грамів порошку ягід асаї і ще раз подрібнити. Повинна утворитись маса красивого рожевого кольору.
2. Викласти смузі у блюдо для подачі. Зверху красиво розкласти кокосову стружку (2 ст. л.), 30 г граноли, 15 г насіння чиа, шматочки 1 очищеного банана.
Асаї боул готовий до подачі.
Раніше ми повідомляли, що онуки навіть не помітять різниці: рецепт домашньої "коли" з цикорію та сиропу.