Без яєць і метушні: "Мастер Шеф" Ярославський здивував рецептом Київської перепічки з сосисками
Без яєць і метушні: "Мастер Шеф" Ярославський здивував рецептом Київської перепічки з сосисками

Без яєць і метушні: "Мастер Шеф" Ярославський здивував рецептом Київської перепічки з сосисками

Зірка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський поділився, як зробити смачну випічку із сосиками, але без використання яєць.

Інгредієнти:

  • 350 г теплої води
  • 35-40 г цукру
  • 8-10 г сухих дріжджів
  • 520-540 г борошна
  • 10 г солі
  • Олія для смаження
  • 10 сосисок

Приготування:

Розчиніть цукор та сухі дріжджі у теплій воді. Дайте їм постояти 15-17 хвилин, щоб переконатися, що дріжджі активні, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський.

Додайте просіяне борошно, сіль і замісіть м'яке тісто. Якщо потрібно, додайте більше муки, щоб тісто було м'яким, але не липким.

"Мастер Шеф" Ярославський додає, залиште тісто підніматися в теплому місці на годину. Потім розділіть його на 10 шматочків по 90 грамів і надайте кожному шматочку прямокутну форму.

Оберніть сосиски тістом, акуратно піднімаючи краї, як при скручуванні вареників.

Залишіть сформовані коржики підніматися в теплому місці до збільшення приблизно в 2.5 рази.

Розігрійте олію до 180 градусів. Обсмажуйте кожен коржик по 1 хвилині з кожного боку до рум'яної скоринки, радить "Мастер Шеф" Ярославський.

Викладіть обсмажені сосиски на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.

Останні новини України:

Як приготувати ідеальні млинці: простий робочий рецепт від судді "Майстер Шеф" Ярославського.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader