Байден публічно назвав Путіна "божевільним сучиним сином"
Байден публічно назвав Путіна "божевільним сучиним сином"

Байден публічно назвав Путіна "божевільним сучиним сином"

Президент США Джо Байден публічно назвав президента Росії Володимира Путіна "сучиним сином". На передвиборному заході у Сан-Франциско американський лідер використав популярну абревіатуру S.O.B., яка розшифровується як son of a bitch. Про це пише POLITICO.

- У нас є божевільний сучий син Путін та інші. Ми завжди маємо турбуватися про ядерний конфлікт. Але екзистенційна загроза людству – це клімат, – сказав Байден.

Президент США використав нецензурне вираження під час приватного заходу зі збирання коштів у зв'язку зі зміною клімату для своєї передвиборчої кампанії. На заході були присутні спонсори та журналісти.

Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну президент США Джо Байден називав президента Росії Володимира Путіна «м'ясником» та «військовим злочинцем». Американський лідер раніше також називав інших "сучиними синами". У січні 2022 року Байден вилаявся на адресу репортера Fox News у Білому домі. Однак тоді президент використав не абревіатуру, а повне нецензурне вираження після того, як журналіст викрикнув питання про інфляцію.

  • 2 лютого американське видання POLITICO написало з посиланням на анонімні джерела, що президент США Джо Байден за зачиненими дверима називає колишнього лідера та свого потенційного конкурента на виборах Дональда Трампа «хворим виродком». 
  • 16 листопада президент США Джо Байден назвав лідера Китаю Сі Цзіньпіна "диктатором" за кілька годин після зустрічі з ним у Каліфорнії в рамках саміту Азійсько-Тихоокеанського економічного співробітництва. 
Теги за темою
Володимир Путін Джо Байден
Джерело матеріала
loader
loader