Почесний консул України зустрівся з юними українськими хокеїстами в генконсульстві США у Квебеку
Почесний консул України зустрівся з юними українськими хокеїстами в генконсульстві США у Квебеку

Почесний консул України зустрівся з юними українськими хокеїстами в генконсульстві США у Квебеку

У генеральному консульстві США у Квебеку (Канада) відбувся прийом української хокейної команди Ukraine Team Select, на якому був присутній почесний консул України для провінції Квебек Евген Чолій.

Про це Укрінформу повідомило Почесне консульство України в Монреалі.

Почесний консул України зустрівся з юними українськими хокеїстами в генконсульстві США у Квебеку - Фото 1

Зауважується, що Ukraine Team Select взяла участь у 64-му Квебецькому міжнародному турнірі з хокею Pee-Wee, який тривав з 7 по 18 лютого 2024 року. Цього року команда була підвищена до категорії AA-Еліта та виграла три товариські гри.

Почесний консул України зустрівся з юними українськими хокеїстами в генконсульстві США у Квебеку - Фото 2

Під час прийому генконсул США Даніель Моноссон підкреслила надихаючу стійкість і наполегливість команди, попри величезні труднощі, з якими вони стикаються, і підтвердила непохитну підтримку Сполученими Штатами України.

Почесний консул України зустрівся з юними українськими хокеїстами в генконсульстві США у Квебеку - Фото 3

Почесний консул України для провінції Квебек Евген Чолій привітав гравців, тренерів та організаторів команди Ukraine Team Select. Він сказав 11‑12‑річним українським гравцям, що їх присутність у м. Квебек вже є великою перемогою для України, якою вони можуть пишатися і побажав їм успіхів під час турніру.

Почесний консул України зустрівся з юними українськими хокеїстами в генконсульстві США у Квебеку - Фото 4

Евген Чолій також подякував Генеральному консулу США Даніель Моноссон за прийом команди Ukraine Team Select; бізнесмену із Квебеку Шон Берубе та його правій руці Олів’є Юбер-Бенуа за сприяння участі команди Ukraine Team Select у цьому престижному турнірі; та всім родинам, які поселили українських хокеїстів під час цього турніру.

Він також побажав українським тренерам Євгену Писаренку та Володимиру Єрьоміну всього найкращого в ці непрості для України часи.

Нагадаємо, 7 лютого 2024 року відбулося засідання Дорадчої ради почесного консульства України в Монреалі (Канада), на якому почесний консул в Монреалі, колишній президент Світового конгресу українців Евген Чолій представив звіт праці за 2023 рік, яка була пов’язана з геноцидною війною Росії проти України.

Фото надані почесним консульством України в Монреалі

Теги за темою
Канада
Джерело матеріала
loader
loader