Окупанти знов атакували Одесу: у місті пожежа, є постраждалі
Окупанти знов атакували Одесу: у місті пожежа, є постраждалі

Окупанти знов атакували Одесу: у місті пожежа, є постраждалі

Російська армія пізно вечорі 23 лютого знов атакувала Одесу ударними дронами. Умісті сталася пожежа та є руйнування, а також постраждали люди.

Як повідомив очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер, окупанти другу ніч поспіль атакують Одеську область ударними безпілотниками.

"Внаслідок ворожого обстрілу зафіксовано руйнування з загорянням житлового будинку в Одесі. Наразі відомо про двох постраждалих", - заявив Кіпер.

За його словами, поранені у важкому стані, вони доставлені до лікарні. Наразі на місці події працюють всі відповідні служби. Тривають пошукові роботи та гасіння пожежі, під завалами можуть перебувати люди.

Удар РФ по Одесі 22 лютого - головні новини

Ввечері 22 лютого російські окупаційні війська атакували Одещину ударними дронами. За даними Сил оборони півдня України, ворог атакував  регіон ударними дронами типу "Shahed-131/136". Водночас з літаків тактичної та стратегічної авіації, з акваторії Чорного моря, агресор спрямував ракети типу Х-31П і Х-22. Ракети втратили бойову спроможність в повітрі, а підрозділами протиповітряної оборони було збито дев'ять дронів-камікадзе.

Водночас один з уражених над морем дронів, впавши на будівлю підприємства в прибережній зоні Одеси, спричинив руйнування і пожежу. З пошкодженої будівлі визволити охоронницю, вона не постраждала, але під час ліквідації пожежі рятувальники знайшли тіла трьох загиблих людей.

Теги за темою
Новини України Одеса
Джерело матеріала
loader
loader