У боях із російськими окупантами під Бахмутом загинув доброволець із Литви
У боях із російськими окупантами під Бахмутом загинув доброволець із Литви

У боях із російськими окупантами під Бахмутом загинув доброволець із Литви

В Україні на фронті, в боях із російськими окупантами під Бахмутом загинув доброволець із Литви Тадас Тумас. Про це повідомляє литовський професійний футбольний клуб із міста Вільнюс "Жальгіріс ", фаном якого був боєць.

- Трагічна новина – у боротьбі за вільний світ в Україні загинув учасник нашої фан-спільноти, який супроводжував "зелених та білих" вдома та на виїзді. Спочивай зі світом, Тад. Наші співчуття рідним та близьким, – написали на сторінці клубу.

Як повідомляє литовське видання 15min, голова місії інструкторів в Україні Сігітас Маляускас заявив, що литовський солдат 1981 року народження, на прізвисько "Гігант", служив у 92-й бригаді Збройних сил України. За словами Маляускаса, литовець загинув, коли перевозив міни до лінії фронту у районі Бахмута. Тоді до їхньої машини потрапив російський безпілотник. Інформацію про загибель військового також підтвердив Міністр національної оборони Литви Арвідас Анушаускас.

  • У середині лютого стало відомо, що під час запеклих боїв біля Авдіївки, захищаючи Україну, загинув громадянин Чехії. Він був добровольцем у лавах ЗСУ.
  • Раніше в боях за Україну загинув ще один грузинський боєць-добровольець - Ніка Геленідзе. Він воював Бахмутом, де потрапив під артилерійський обстріл.
Теги за темою
Литва
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader