На Волині затримали керівника поліції, який наживався на авто для фронту
На Волині затримали керівника поліції, який наживався на авто для фронту

На Волині затримали керівника поліції, який наживався на авто для фронту

У Волинській області правоохоронці затримали регіонального голову Управління Національної поліції України. Його підозрюють у торгівлі гуманітарними автомобілями. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола у Telegram.

- Його підозрюють у торгівлі гуманітарними автомобілями, які завозились через благодійний фонд. Попередньо очолювана ним група перепродала 52 (!) авто, які мали отримати наші захисники, - зазначають джерела у правоохоронних органах.

Офіційно СБУ та ДБР цей інцидент поки що не коментували. Наразі Нацполіцію Волинської області очолює Юрій Крошко. У своїй нещодавній інформації Крошко задекларував чотири земельні ділянки у Житомирській області, з яких лише одна (площею 12 соток) належить йому особисто, дві інші на сім і десять соток — зареєстровані на дружину та ще одну, для обслуговування житлового будинку, — у спільній власності, пише СтопКор.

  • Раніше правоохоронцівикрили у корупції начальника Головного управління капітальних вкладень Міноборони. Він 2022-2023 роках купив та «переписав» на громадянську дружину нерухомість та елітний автопарк.
  • Раніше детективи НАБУ у рамках розслідування кримінального провадження із закупівлі Міністерством оборони продовольства для ЗСУ підтвердили існування корупційної схеми, що дозволяє значно завищувати ціни на певні категорії продуктів.
Теги за темою
поліція Корупція ДБР
Джерело матеріала
loader