Залужний прокоментував другу річницю нападу РФ на Україну
Залужний прокоментував другу річницю нападу РФ на Україну

Залужний прокоментував другу річницю нападу РФ на Україну

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужнийпрокоментував другу річницю повномасштабного вторгнення РФ в УКраїїну

"Триває наш безкомпромісний і мужній супротив", - написав він на сторінці в соцмережі.

Залужний підкреслив, що 24 лютого 2022 року сотні тисяч українців не злякалися російських ракетних атак та величезних колон техніки, і рушили добровольцями до лав ЗСУ. "Завдяки мужності і жертовності українських громадян нам вдалося встояти. Нам вдалося зберегти себе і нашу Державу", - зазначив військовий.

Злужний подякував усім, хто у ці хвилини на полі бою боронить нашу державу. "Дякую всім, хто допомагає українській армії. Хто памʼятає, вірить, молиться та робить все можливе для Перемоги. Вічна памʼять і шана воїнам, хто віддав життя за свободу Батьківщини. Я вірю і точно знаю - ми переможемо! Слава Україні!", - написав у зверненні Залужний.

Два роки війни в Україні 

Сьогодні до дня другої річниці війни Генштаб порадував втратами окупантів. До скарбнички розбитої ворожої техніки додано літак А-50. Його збили ввечері 23 лютого.

Крім того, сьогодні вранці до Києва прибула голова Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн. Разом із нею до Києва приїхали також прем'єр-міністри Канади Джастін Трюдо, Італії Джорджа Мелоні та Бельгії Александер де Кроо.

Джерело матеріала
loader
loader