Унікальне боксерське шоу: в ринг вийдуть батько та син
Унікальне боксерське шоу: в ринг вийдуть батько та син

Унікальне боксерське шоу: в ринг вийдуть батько та син

Джерело - Чемпіон.

12 квітня на 5-тисячній Emirates Arena в Глазго відбудеться вечір боксу, в якому можна буде побачити унікальне явище - спочатку на шотландський ринг вийде син, а потім батько. 

45-річний шотландець Віллі Лімонд проведе бій з 29-річним британцем Джо Лоузом. Зараз у послужному списку Лімонда-старшого 48 боїв, у яких він здобув 42 перемоги й зазнав 6 поразок. Важко повірити, але свій дебютний поєдинок на професійному ринзі Віллі провів ще в минулому столітті - 12 листопада 1999 року в Глазго. Вже 24 червня 2000 року Лімонд бився на 52-тисячній футбольный арені Hampden Park, де свої домашні матчі традиційно проводить збірна Шотландії. В межах цього ж боксерського вечора свій бій виграв легендарний Майк Тайсон, який переміг американця Лу Саварезе. 

Унікальне боксерське шоу: в ринг вийдуть батько та син - Фото 1

18 червня 2004 року Віллі здобув перемогу в Глазго над французом Джибаба і став чемпіоном Європи. Є в кар’єрі шотландця і бої з легендами боксу - 11 вересня 2010 року в Мехіко Ліманд програв місцевій легенді Ерику Моралесу. Зазначимо, що це був єдиний у майже 25-річній професійний боксерській кар'єрі шотландця виїзд за межі Великої Британії. 14 липня 2007 року в Лондоні Віллі поступився ще одній зірці світового боксу Амиру Хану. 25 листопада 2011 року в Мазервелі - британцю Ентоні Кролла, який через декілька років бився за звання чемпіона світу в Лондоні з Василем Ломаченком. Останній час досвідчений ветеран робив паузи в кар’єрі на 2-3 роки, але в Шотландії Віллі поважають за те, що він в такому поважному віці виходить у ринг і при цьому демонструє непоганий бокс. 

  • Відомий закарпатський гурт присвятив пісню загиблому в Маріуполі чемпіону світу з тайського боксу

Його 20-річний син Джейк Лімонд дебютував на професійному рингу 4 лютого 2022 року і за цей час провів 6 боїв. Всі виграв. Але поки рівень його опозиції не дозволяє робити висновки, чи зможе він досягти або перевершити здобутки свого батька. 

Також у межах івенту відбудеться дебют у професійному боксі золотого медаліста Співдружності шотландця Шона Лазеріні, за спиною в якого - чудова кар’єра в аматорському боксі.   

Вартість квитків на унікальне шоу складає від 44 до 217 фунтів (від 2200 до 10850 гривень). Організатор шоу, St Andrew’s Sporting Club з Глазго після запиту від Чемпіона пообіцяв надати 20 запрошень із родзинкою для української громади в Шотландії. 

Максим Розенко, Чемпіон

"У ринзі хвилювався більше": ексчемпіон світу два роки розстрілює шахеди з кулемета

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader