ЗСУ заблокували штурмові групи росіян поблизу Орлівки під Авдіївкою
ЗСУ заблокували штурмові групи росіян поблизу Орлівки під Авдіївкою

ЗСУ заблокували штурмові групи росіян поблизу Орлівки під Авдіївкою

Бійці ЗСУ заблокували російських військових на підході до села Орлівка біля Авдіївки. Про це в ефірі повідомив речник ОСГВ "Таврія" Дмитро Лиховій в ефірі Радіо Свобода.

- Ворожі війська були заблоковані на околицях та на підході до населеного пункту Орлівка. Там окупанти намагалися прорвати оборону ЗСУ, використовуючи техніку – артилерію, міномети, авіацію та FPV-дрони, – зазначив він.

Спікер зазначив, що успішній обороні на Авдіївському напрямку в районі населених пунктів Тоненьке – Орлівка – Бердичі українським захисникам сприяє рельєф місцевості. Там знаходиться каскад водоймищ, і це грає на руку ЗСУ. Наразі підрозділи ЗСУ на Авдіївському напрямку продовжують ведення оборонної операції, сказав Ліховий, додавши, що наші військові завдають росіянам втрат.

  • Після відходу Збройних сил України з Ласточкино на Донеччині російські окупанти посилили свою активність. Ворожі війська намагаються з трьох боків штурмувати Орлівку.
  • Ліховий напередодні заявив, що на Авдіївському напрямку російська авіація та артилерія перетворює фортифікаційні споруди та населені пункти на суцільні руїни, де нема за що триматися. Тому підрозділи Сил оборони змушені іноді відходити з позицій.
  • 26 лютого Збройні Сили України відійшли від села Ластівчине Донецької області. Це підтвердив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Дмитро Ліховий.

 

Теги за темою
Донбас
Джерело матеріала
loader
loader