Зірку серіалу "Ейфорія" заарештовано: що трапилося
Зірку серіалу "Ейфорія" заарештовано: що трапилося

Зірку серіалу "Ейфорія" заарештовано: що трапилося

Американську модель та акторку Хантер Шафер, яка відома за фільмом "Голодні ігри" та серіалом "Ейфорія", заарештували. Це трапилося під час спроби зірвати виступ президента Джо Байдена в шоу "Пізно ввечері із Сетом Мейєрсом". Хантер брала участь у єврейській акції протесту, яка закликала припинити вогонь в Газі. Про це пише видання Independent.

Єврейська організація заявила, що 25-річна акторка перебувала у штаб-квартирі в Нью-Йорку і була затримана правоохоронцями.

"Хантер була заарештована під час акції протесту разом з 50 іншими людьми. Ми високо оцінили її відданість свободі палестинців та її прагнення до справедливості для всіх", - повідомив представник організації. 

Зазначається, що Шафер була одягнута у футболку із гаслом про вимогу припинення вогню.

Акторка разом з мітингувальниками розкритикувала зовнішню політику Байдена та закликала домогтися припинення вогню в конфлікті між Ізраїлем і організацією ХАМАС. 

Як довго вона буде під арештом - поки не зазначається. 

Що відомо про Хантер Шафер 

Хантер Шафер з дитинства є борцем за справедливість. У 2016 році, ще не закінчивши школу, вона протестувала проти Закону про конфіденційність та безпеку громадських установ.

Хантер робила заяву, що вона трансгендерна жінка та не боїться бути собою. З часом журнал "Time" включив її до списку "100 нових лідерів, які формують майбутнє".

Нагадаємо, нещодавно зірка фільму "Сам удома" уникнув тюремного покаранняза домашнє насилля.

Теги за темою
Ізраїль
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader