Як почати працювати у шоу-бізнесі в Україні у 2024 році?
Як почати працювати у шоу-бізнесі в Україні у 2024 році?

Як почати працювати у шоу-бізнесі в Україні у 2024 році?

Багато хто мріє про роботу у даній сфері. Стати відомою зіркою, голлівудським актором або видатним співаком. Але для цього, в першу чергу, треба мати надзвичайний талант та буди дуже цілеспрямованим. Але з чого ж почати? Шукати роботу або спробувати себе в улюбленій професії можна на сайтах для артистів і тим самим відразу переглянути, що сьогодні актуально та популярно у шоу-бізнесі.

Наведемо кілька ефективних порад для тих, хто саме шукає себе у даній сфері.

Як івент-агенції можуть допомогти талановитим людям?

Організація урочистих подій сьогодні має величезний попит. Це дні народження, весілля, корпоративи, ювілеї та інші свята. Коли людина визначилась, чим вона хоче займатись, наприклад, дуже гарно виходить танцювати, або неймовірний вокал чи гарні акторські дані можна спробувати себе в участі до будь-яких свят. На заходах завжди є жива музика, де гарно співають, шоу-балет, ведучі, аніматори, коміки тощо. Показати себе людям та побачити зворотний зв’язок буде дуже корисним для майбутнього танцівника чи актора.

Як почати працювати у шоу-бізнесі в Україні у 2024 році? - Фото 1

Якщо у вас неймовірна харизма та є акторські дані, то спробуйте себе у ролі ведучого. За професіоналами даної сфери вишукуються сьогодні черги та хочуть, щоб саме вони вели їхнє свято. Багато відомих ведучих починали свою роботу на весіллях чи корпоративах, а зараз виступають на відомих телеканалах та беруть участь у відомих передачах та інтерв’ю.

Обираючи івент агенцію ви самостійно можете відправити свої дані, роботи, відео або резюме, а далі вони самі будуть вас продавати. В таких компаніях є каталоги артистів, ведучих, аніматорів для дітей тощо. Далі клієнти агенції обирають шоу або послугу, яка їм потрібна та вас запрошують на свято з подальшим отриманням гонорару.

З часом талановиту людину помічають, впізнають та вона заводить вдалі знайомства. Таким чином починає будуватись кар’єра. Івент агенцій багато й вони також самостійно шукають кращих артистів.

А що робити, коли людина не має видатних вокальних чи акторських даних? Але дуже любить сферу шоу-бізнесу та розважальних послуг. Почуває себе у такому вихорі свят як у своїй тарілці?

Що являє собою робота в івент-агенції?

Такі компанії займаються не тільки святами, а й надають великий спектр рекламних послуг. Це створення промо-роликів, просування реклами, дизайн логотипів або банерів. Тому в штаті компанії завжди потрібні дизайнери, таргетологи, спеціалісти монтажу та програмісти.

Як почати працювати у шоу-бізнесі в Україні у 2024 році? - Фото 2

Організатор (менеджер) івент – це дуже затребувана професія. Це маркетолог, помічник, дизайнер в одній особі. До обов’язків таких спеціалістів можна віднести наступне:

  • Підбір локації, де необхідно провести захід. Конференц-зали, ресторани, кафе, майданчики для виступів, готель або територію на відкритому просторі.
  • Вирішення усіх організаційних питань. Вибір та узгодження меню, планування посадки гостей, виготовлення та розсилка запрошень, розклад свята та багато іншого.
  • Підбір згідно тематики свята та запрошення артистів, ведучих, шоу-балету.
  • Декорація та оформлення приміщень.
  • Вирішення усіх питань з технікою. Менеджер знає, як все працює, та що зробити у разі збою.
  • Оперативне вирішення казусних ситуацій.

Як бачимо – це дуже цікава та насичена подіями професія! Менеджер завжди знаходиться поруч з артистами, організовує виступи, а також може виступати їх продюсером.

Івент-агенція – це сфера діяльності, де працюють креативні, талановиті та ініціативні люди. Така праця не забава та не зайнятість на один день. Це стиль життя, який захоплює повністю. Крім всього, на вас лежить велика відповідальність та вході роботи можливі дуже напруженні та складні ситуації. Звичайно, все можливо вирішити, але пам’ятайте, що це дуже важка праця! Незважаючи на все, робити людей щасливими та бути причиною їх посмішок найголовніше.

Джерело матеріала
loader
loader