Байден пройшов медогляд, щоб перевірити придатність до президенства
Байден пройшов медогляд, щоб перевірити придатність до президенства

Байден пройшов медогляд, щоб перевірити придатність до президенства

Президент США Джо Байден пройшов щорічний медогляд, який підтвердив, що він здатен виконувати свої обов'язки. Доктор Кевін О'Коннор у своєму звіті заявив, що американський лідер не має "жодних нових проблем" зі здоров'ям.

Президент тренується 5 днів на тиждень

У звіті мовиться, що президент почувається добре, і цьогорічний медогляд не виявив жодних нових проблем. Відповідно до нього, Байден досі є здатним до виконання обов'язків і повністю виконує всі їх без будь-яких винятків або пристосувань.

Президент Байден – здоровий, активний, міцний 81-річний чоловік, який залишається здатним для успішного виконання обов'язків президента, включаючи обов'язки глави виконавчої влади, глави держави і верховного головнокомандувача,
– написав О'Коннор.

Джо Байден вже став найстаршим лідером США, а якщо його переоберуть на посаду президента, то йому буде вже 86 років. Прессекретарка Білого дому Карін Жан-П'єр оголосила, що, за словами лікаря президента, він "не потребує когнітивного тесту".

Фахівці оглянули президента США та поділились своїми висновками.

Відповідно до обстежень, Байден важить 80,7 кілограма і має зріст 182,8 сантиметра. Це повністю відповідає попереднім даним. Лікар стверджує, що політик "продовжує тренуватися щонайменше п'ять днів на тиждень".

У попередніх обстеженнях вказувалось, що у Байдена була скута хода, викликана "зносом" хребта. Однак ці зміни оцінюють як зміни помірної важкості, які не потребують спеціального лікування.

Крім цього, Байден поскаржився на біль у лівому стегні.

Суд штату Іллінойс заборонив Трампу брати участь у праймеріз республіканців

  • У штаті Іллінойс суддя дискваліфікував експрезидента США Дональда Трампа з виборчих бюлетенів республіканських праймеріз. Підставою для виключення Трампа стала так звана "заборона заколотників".
  • Мовиться про 14 поправку до Конституції Сполучених Штатів. Раніше за подібною поправкою Трампа дискваліфікували у штаті Колорадо.
  • Журналісти CNN зазначили, що несподіване рішення щодо колишнього американського президента ухвалили 28 лютого. Воно з'явилося в той час, коли у Верховному суді США розглядається позов проти президента Трампа від штату Колорадо. Журналісти очікують, що аргументи про невідповідність Трампа займаній посаді будуть відхилені.
Теги за темою
США
Джерело матеріала
loader
loader