Анонси від студії Paramount Pictures
Анонси від студії Paramount Pictures

Анонси від студії Paramount Pictures


Студія Paramount Pictures оголосила дати прем’єр картин, які вийдуть в найближчі кілька років. Серед них є ремейк «Голого пістолета» з Ліамом Нісаном, який дебютує в кінотеатрах 18 липня 2025 року. Режисером пародії виступить Аківа Шаффер, постановник «Чіпа і Дейла: Бурундучків рятівничків», а продюсером Сет МакФарлейн, з яким Нісон разом працював над комедією «Мільйон способів втратити голову».

25 грудня 2024-го в обмеженому американському прокаті вийде «Найкращий чоловік», а з 17 січня 2025 року очікується широкий прокат. Над біографічною стрічкою про співака Роббі Вільямса працює Майкл Ґрейсі, режисер «Найвеличнішого шоумена» і продюсер «Рокетмена».

14 березня 2025-го в кінотеатрах показуватимуть фільм «Новокаїн». Це бойовик про банківського працівника з рідкісним генетичним захворюванням, яке не дозволяє йому відчувати біль. Коли його банк грабують і викрадають одну з його колег, він змушений діяти і перетворити свій найбільший недолік в свою найбільшу силу. В головних ролях зірка «Хлопаків» Джек Куейд і Ембер Мідфандер («Здобич»), а в режисерських кріслах Ден Берк і Роберт Олсен, постановники трилеру «Злодії».

8 серпня 2025-го відбудеться прем’єра фільму жахів «Порочний» від Браяна Бертіно, який зняв «Незнайомців». Дакота Фаннінґ зіграє молоду жінку, яка отримала подарунок від нічного гостя. Протягом ночі вона бореться за своє життя, скочуючись в кролячу нору, що міститься всередині подарунка. 

Також студія Paramount Pictures анонсувала два продовження своїх анімаційних робіт, мова йде про третю частину «Щенячого патруля», яка вийде 31 липня 2026-го і сиквел мультфільму «Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів», він дебютує в кінотеатрах 9 жовтня 2026 року.

Тегі: анонси
Джерело: Variety
Джерело матеріала
loader
loader