Анечка під завалами, приїжджайте! В Одесі шукають тримісячне немовля з матір’ю
Анечка під завалами, приїжджайте! В Одесі шукають тримісячне немовля з матір’ю

Анечка під завалами, приїжджайте! В Одесі шукають тримісячне немовля з матір’ю

В Одесі тривають пошукові роботи на місці влучання російського дрона у багатоповерхівку.

Поки рятувальники розбирають завали під будинком чатують родичі постраждалих.

Під завалами в Одесі шукають тримісячне немовля

Під завалами досі перебуває мати з тримісячним немовлям. Батько дитини та його старша сестра під час атаки перебували в іншій кімнаті. Їм вдалося вціліти.

Зараз дивляться

– Чоловік і старша донька були в іншій кімнаті, вони живі.., а їх кімната вона прям кутова. Її чоловік подзвонив, сказав, що Анечка під завалами, приїжджайте. Тут такий район, навкруги все будинки, я не знаю куди вони тут цілилися, – розповіла тітка тримісячного немовляти.

З-під завалів дістали тіло 3-річного хлопчика

Близько 10:40 ранку, рятувальники дістали з-під завалів будинку тіло трирічного хлопчика. На жаль дитина була без ознак життя. Його матір і досі шукають.

Як розповіла речниця ДСНС Одещині Вікторія Журавська в ефірі телемарафону Єдині новини на місці події працюють психологи. Рятувальники продовжують пошуки ще 11 людей, серед яких є діти.

– За попередньою інформацією під завалами можуть перебувати діти. Рятувальники працюють, працює важка техніка та кінологи, – сказала Журавська.

Наслідки атаки дронів на Одесу 2 березня 2024 року

Як повідомили у міській раді Одеси станом на 14:30 внаслідок атаки російських дронів знищено 18 квартир та, за попередніми даними, ще 7 пошкоджено.

На місті трагедії працює оперативний штаб. В пошкодженому будинку відновлено електропостачання. Теплопостачання відсутнє в 11 будинках, школі та дитячому садочку. Ведуться роботи по відновленню роботи котельної.

В двох будинках відсутнє газопостачання, на місці працюють відповідні служби.

Редакція сайту Факти ICTV висловлює щирі співчуття родинам загиблих. 

Теги за темою
Одеса загиблі
Джерело матеріала
loader
loader