На Львівщину дівчина хотіла врятувати кошеня, а довелося рятувати ще й її
На Львівщину дівчина хотіла врятувати кошеня, а довелося рятувати ще й її

На Львівщину дівчина хотіла врятувати кошеня, а довелося рятувати ще й її

У Червонограді 24-річна дівчина спробувала спуститися з даху балкона, щоб врятувати кота, але опинилася у скрутному становищі та не змогла самостійно спуститися. Про це повідомила прес-служба ДСНС Львівщини.

– Рятувальники отримали повідомлення про те, що на даху знаходиться дівчина 2000 року народження і не може спуститися, – йдеться у повідомленні.

Спроба порятунку жінки перетворилася на комічну ситуацію, коли для її порятунку була потрібна допомога рятувальників, щоб повернутися до квартири. Кота також довелося рятувати, використовуючи висувну драбину.

  • 26 лютого поліцейський із Дніпра, працюючи у складі зведеного загону поліції на деокупованій території Херсонської області, врятував собаку з-під обстрілу. Виявивши травмовану тварину, яка відчуває стрес, він вирішив забрати її до себе додому.
  • Цього ж дня у місті Сквира Київської області врятували пораненого лебедя, який заплутався у мотузці у очереті. Рятувальники боролися, щоб звільнити його, помітивши, що птаха було поранено - у нього випустили чотири дротики.
  • 7 лютого у Києві правоохоронці врятували собаку, який залишився замкненим у зруйнованій квартирі після обстрілів у Голосіївському районі. Собака виявився наляканим, але без травм. Тварина була передана волонтерам, які шукають його власників.
  • 12 січня в селі Озірна Черкаської області кіт впав у яму, самій дістати маленькій господині чотирилапої тварини було складно і вона вирішила зателефонувати до поліції, щоб їй допомогли. Поліцейський офіцер громади за допомогою мотузки дістав кота та передав його власниці.
Теги за темою
Львівська область
Джерело матеріала
loader