Байден закликав прибічників Гейлі підтримати його кампанію
Байден закликав прибічників Гейлі підтримати його кампанію

Байден закликав прибічників Гейлі підтримати його кампанію

Президент Джо Байден запросив прихильників Ніккі Гейлі підтримати його передвиборчу кампанію, оскільки колишній посол в ООН припинила свою боротьбу за номінацію від Республіканської партії.

Про це повідомляє видання The Hill.

За словами Байдена, Ніккі Гейлі була готова говорити правду про Трампа: про хаос, який завжди слідує за ним, про його нездатність розділяти добро від зла, про його боягузтво перед Володимиром Путіним.

Зараз дивляться

– Щоб балотуватися в президенти, потрібно багато мужності – це особливо правдиво для сьогоднішньої Республіканської партії, де так мало тих, хто наважується говорити правду про Дональда Трампа, – йдеться в заяві Байдена.

А ще президент додав, що оскільки Трампу не потрібні прихильники Ніккі Гейлі, то для них є місце в його кампанії.

А ще Джо Байден визнав наявність суттєвих політичних розбіжностей між його прихильниками та тими, хто підтримував Гейлі. Але фундаментальні питання, такі як підтримка НАТО та збереження демократії – є спільними.

Гейлі зупинила передвиборчу кампанію

У середу Ніккі Гейлі зупинила свою передвиборчу кампанію. Таким чином Трамп отримав вільний шлях до офіційної номінації від Республіканської партії і стане єдиним суперником Джо Байдена на загальних виборах у листопаді.

Оголошуючи про припинення своєї кампанії, Гейлі не підтримала Трампа. За її словами, тепер лідеру Республіканської партії належить завоювати голоси тих, хто його не підтримує.

– І я сподіваюся, що він це зробить. У найкращому разі політика полягає в тому, щоб залучати людей до своєї справи, а не відштовхувати їх. А нашій консервативній справі дуже потрібно більше людей, – сказала Гейлі.

Теги за темою
Джо Байден Дональд Трамп
Джерело матеріала
loader