У Києві пелікани повернулися на озера
У Києві пелікани повернулися на озера

У Києві пелікани повернулися на озера

У зоопарку Києва з настанням весни пеліканів повернули на озера. Про це повідомила пресслужба Київської міської адміністрації.

- На озері біля Центрального входу мешкає група птахів: 16 рожевих та 4 кучерявих. Вони живуть у комфортних умовах завдяки чистій воді. Щодня о 12:00 їх годують, за одне приймання вони вживають до 1,5 кг риби, — йдеться у повідомленні.

У зоопарку зазначили, що цей обід стає видовищною подією для відвідувачів, привертаючи увагу до життя та звичок цих птахів. Цього року працівники зоопарку вжили додаткових заходів для покращення умов проживання птахів. Вони встановили дерев'яні настили та облаштували природні місця для гніздування, що дозволить птахам почуватися ще комфортніше та безпечніше.

  • 6 березня центр порятунку диких тварин дав притулок маленькій левиці, яку утримували в квартирі і намагалися продати онлайн. Військові звернулися до зоозахисників за допомогою, викупивши екзотичну тварину у власника.
  • 14 лютого слону Хорасу з Київського зоопарку виповнилося 19 років, що за людськими мірками дорівнює 24 рокам. Зоопарк влаштував йому особливу вечерю та спортивні розваги на честь дня народження.
  • 5 лютого до "Фельдмана Екопарку" біля Харкова повернулися білі тигри, раніше евакуйовані через обстріл з боку російських військ.
  • 1 лютого біля Києва прокинувся раніше звичайного урок Вікентій із звіринця "12 місяців". Причиною тому стало те, що зима була досить тепла, тварина не змогла повноцінно поспати. Як для бабаків, ведмедів, клімат шкодить дуже їх здоров'ю. Через потепління багато птахів не змогли полетіти на південь. Аналогічна ситуація з рибами та іншими тваринами.
У Києві пелікани повернулися на озера - Фото 1
У Києві пелікани повернулися на озера - Фото 2
У Києві пелікани повернулися на озера - Фото 3
У Києві пелікани повернулися на озера - Фото 4
У Києві пелікани повернулися на озера - Фото 5
У Києві пелікани повернулися на озера - Фото 6
У Києві пелікани повернулися на озера - Фото 7
Фото
Фото
07 Березня17:21

 

Теги за темою
Тварини
Джерело матеріала
loader
loader