"Ми їм покажемо": Валуєв пригрозив МОК
"Ми їм покажемо": Валуєв пригрозив МОК

"Ми їм покажемо": Валуєв пригрозив МОК

Колишній спортсмен перебуває при владі в РФ

Депутат Держдуми РФ та ексчемпіон світу з боксу Микола Валуєв заявив, що Міжнародний олімпійський комітет (МОК) боїться російських спортсменів. До речі, МОК допустив російських атлетів на Олімпіаду в Парижі, щоправда, із деякими обмеженнями.

Відповідний коментар Валуєва наводить sport24.ru. Колишній боксер заявив, що росіяни після повернення у спорт всім покажуть свій рівень. Крім того, Микола похвалився внутрішніми змаганнями у РФ, де нещодавно ледь не загинули юні лижниці.

"Що стало з олімпійським рухом? Нас всіляко змушують не їхати й не дивитися Олімпіаду. Вони не хочуть бачити, як російські спортсмени підіймають прапор після перемоги. Неймовірно прикро за такий розвиток МОК.

Страх перед нашими спортсменами у них дуже високий. І ми покажемо, на що ми здатні, коли повернемось. А поки що у нас є дуже конкурентні та хороші змагання”, — сказав Валуєв.

Нагадаємо, МОК усунув Олімпійський комітет Росії (ОКР) за порушення територіальної цілісності України. До речі, РФ хотіла зробити президента МОК Томаса Баха "ручним", але зазнала невдачі.

Теги за темою
Росія
Джерело матеріала
loader
loader