Намагався "магічно зникнути" з України: прикордонники затримали одесита у масці і мантії. Фото і відео
Намагався "магічно зникнути" з України: прикордонники затримали одесита у масці і мантії. Фото і відео

Намагався "магічно зникнути" з України: прикордонники затримали одесита у масці і мантії. Фото і відео

Українські прикордонники затримали "героя магічного світу" призовного віку, який намагався незаконно переткнути кордон. 40-річний чоловік перевтілився у міфічного персонажа, щоб непомітно перетнути кордон.

Про це повідомляє ДПСУ. Цікавий "герой" був затриманий прикордонниками Білгород-Дністровського загону.

"Чи то щоб злякати, або збити з пантелику, чоловік перевтілився у міфічного героя. Він натягнув латексну маску та чорний плащ-мантію. Скоріш за все, чоловіксподівався, що такий незвичний вигляд допоможе йому бути непомітним", – повідомили прикордонники.

Зазначається, що одесит часто приїздив на річку Турунчук, щоб порибалити, тому добре знав місцевість прикордоння. Тому і вирішив цим скористатися, щоб в обхід прикордонних нарядів пробратися в Молдову поблизу села Троїцьке.

До подорожі чоловік готувався ретельно. Він взяв з собою термосумку, в яку поклав речовий мішок з необхідним приладдям: ніж, ліхтар, рукавиці. А щоб спостерігати чи немає поблизу прикордонників – прихопив монокуляр. 

Аби перетнути кордон, чоловік планував вплав подолати спочатку річку Турунчук, а потім – Дністер. Для того щоб не замерзнути від холоду та не потонути під час запливів, українець вдягнув гідрокостюм та взяв пустий тетрапрак, який у надутому вигляді допомагав би триматися на поверхні води.

Але "магічному зникненню" чоловіка завадили прикордонники. Тепер українцю доведеться відповідати за ст.204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України". Справу скеровано до суду.

Як писав OBOZ.UA:

– У Полтавській області покарали позбавленням волі військовозобов'язаного, який ухилився від мобілізації. Він визнав свою провину, однак суд вирішив, що каяття було нещирим.

– У черкаському Катеринополі засудили мешканця селища Єрки, який не пішов служити, зіславшись на віросповідання. Районний суд визнав чоловіка винним і призначив йому один рік випробувального терміну.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader