Українець Ярошевський не завадив зірковому іспанцю "приборкати тритона"
Українець Ярошевський не завадив зірковому іспанцю "приборкати тритона"

Українець Ярошевський не завадив зірковому іспанцю "приборкати тритона"

Андріан Матеос не потребує особливого представлення, якщо говоримо про найуспішніших покерних гравців в історії турнірного покеру. 4 браслети WSOP і понад 40 мільйонів доларів призових за кар’єру – говорять самі за себе. Тепер у колекції Матеоса є і титул чемпіона Triton Poker, який оцінили у понад мільйонів доларів.

У корейському Чеджу, який приймає престижну серію хайролерів, ставки зростають. П’ятий турнір з Безлімітного Холдему уже обійшовся кожному учаснику у 30 000 доларів. У підсумку товстосуми зробили 185 входів і гарантували чемпіонові 1 175 000 призових.

Українець Ярошевський не завадив зірковому іспанцю "приборкати тритона" - Фото 1
Ігор Ярошевський / Фото Triton Poker

Компанія, претендентів на трофей, звісно, зібралась солідна. На фіналку, скажімо, пробились такі знамениті гравці, як Філ Айві, Патрік Антоніус, Девід Пітерс та Адріан Матеос. До слова, бабл-боєм фінального столу судилось стати українцеві Ігорю Ярошевському, який за 10-те місце отримав 101 000 призових.

Українець Ярошевський не завадив зірковому іспанцю "приборкати тритона" - Фото 2
Патрік Антоніус / Фото Triton Poker

Українець відтак пропустив найцікавіше – бенефіс Адріана Метеоса, який самотужки приборкав кількох маститих суперників за фінальним столом. Спочатку іспанець відправив на трибуни Філа Айві (119 000 доларів призових). Кишенькові десятки американця не встояли у фліпі проти A-J Матеоса. На сьомій позиції від руки Андріана постраждав й Патрік Антоніус (198 000 призових), який впаявся у домінацію – A-K проти A-J.

Українець Ярошевський не завадив зірковому іспанцю "приборкати тритона" - Фото 3
Адріан Матеос / Фото Triton Poker

Зрештою, у хедз-апі іспанець "зняв скальп" і з Девіда Пітерса (790 000 призових), довівши до перемоги двократну перевагу за розміром стеку. У вирішальній роздачі американець запушив J-7s і отримав кол від Q-10о. Дилер із завершенням турніру не став затягувати.

Це неймовірні відчуття. Минулого року я зупинився у кроці від титулу в Main Event Triton Monte Carlo. Ще 6 разів я вилітав на баблі цієї серії, але це частина гри. Нарешті я переміг, – прокоментував свій виступ Андріан Матеос.

Завдяки своїй першій перемозі на серії Triton, іспанець зумів здолати позначку у 40 мільйонів доларів призових, які виграв за кар’єру. В його активі тепер 41 003 088 доларів загалом.

Джерело матеріала
loader
loader