Замість популярного київського торту можна приготувати сирники. Вони можуть бути дуже схожими на десерт. Горіховий кранч та ніжний заварний крем стануть чудовим доповненням до виробів.
Ідея приготування сирників з горіхами та заварним кремом опублікована на сторінці фудблогерки Ірини з ніком ir.uschp в Instagram. Сирники точно не розпадуться.
Інгредієнти для крему:
- молоко – 350 мл
- жовтки – 2 шт
- яйце – 1 шт
- борошно – 50 г
- вершкове масло – 50 г
- цукор – 120 г
- ванільний екстракт – за бажанням
Для сирників:
- кисломолочний сир – 250 г
- жовток – 1 шт
- фундукове борошно – 1 ст. л.
- борошно пшеничного – 1 ст.л.
- цукор – за бажанням
- ароматизатор рому/коньяку
Для кранчу:
1. Для кранчу збити безе (1 білок, 50 г цукру, збити білок до м’яких піків, додати цукор, збити до стійкості, запікати-сушити 1 годину за температури 70-100 градусів), фундук та кеш‘ю.
Спосіб приготування сирників:
1. До сиру додати жовток.
2. Засипати борошно.
3. Додати цукор та ароматизатор рому/коньяку.
4. Замісити тісто.
5. Сформувати сирники.
6. Посмажити на сковорідці з двох боків.
7. Викласти на тарілку.
8. З боків промастити готовим кранчем.
9. Залити кремом.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Сирники з родзинками та манкою
- Сирники в духовці з манкою
- Сирники з яблуками в духовці