Сирники, як київський торт: дуже ніжні та не розпадаються
Сирники, як київський торт: дуже ніжні та не розпадаються

Сирники, як київський торт: дуже ніжні та не розпадаються

Замість популярного київського торту можна приготувати сирники. Вони можуть бути дуже схожими на десерт. Горіховий кранч та ніжний заварний крем стануть чудовим доповненням до виробів. 

Ідея приготування сирників з горіхами та заварним кремом опублікована на сторінці фудблогерки Ірини з ніком ir.uschp в Instagram. Сирники точно не розпадуться.

Сирники, як київський торт: дуже ніжні та не розпадаються

Інгредієнти для крему:

  • молоко – 350 мл
  • жовтки – 2 шт
  • яйце – 1 шт
  • борошно – 50 г
  • вершкове масло – 50 г
  • цукор – 120 г
  • ванільний екстракт – за бажанням

Для сирників:

  • кисломолочний сир – 250 г
  • жовток – 1 шт
  • фундукове борошно – 1 ст. л.
  • борошно пшеничного – 1 ст.л.
  • цукор – за бажанням
  • ароматизатор рому/коньяку

Для кранчу:

1. Для кранчу збити безе (1 білок, 50 г цукру, збити білок до м’яких піків, додати цукор, збити до стійкості, запікати-сушити 1 годину за температури 70-100 градусів), фундук та кеш‘ю.

Спосіб приготування сирників:

Сирники, як київський торт: дуже ніжні та не розпадаються

1. До сиру додати жовток.

2. Засипати борошно.

3. Додати цукор та ароматизатор рому/коньяку.

4. Замісити тісто.

Сирники, як київський торт: дуже ніжні та не розпадаються

5. Сформувати сирники.

6. Посмажити на сковорідці з двох боків.

7. Викласти на тарілку.

8. З боків промастити готовим кранчем.

9. Залити кремом.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Сирники з родзинками та манкою
  • Сирники в духовці з манкою
  • Сирники з яблуками в духовці
Джерело матеріала
loader
loader