У Києві прохожі знайшли гранати просто посеред міста
У Києві прохожі знайшли гранати просто посеред міста

У Києві прохожі знайшли гранати просто посеред міста

Вже не вперше місцеві натикаються на припас

Небезпечна знахідка очікувала на киянку під час звичайної прогулянки у Солом'янському районі Києва. Жінка натрапила на гранату, що лежала просто посеред вулиці.

Фахівці забезпечили охорону місця, аби не наражати містян на небезпеку. Про це повідомляє місцевий телеграм-канал "Реальний Київ".

Також цими вихідними подібний випадок стався у Святошинському районі. Чоловік знайшов гранату на одній із вулиць району.

Боєприпас в Святошинському районі

Це далеко не перші випадки таких знахідок. Раніше у Святошинському районі Києва перехожий виявив поліетиленовий пакет, усередині якого знаходилися предмети схожі на гранати. Чоловік негайно викликав на місце події патрульну поліцію.

Поліціянти оглянули місце знахідки та викликали вибухотехніків і слідчих. Боєприпас було вилучено та доставлено на експертизу. Розшукують власника гранат.

На щастя, ніхто не постраждав.

Раніше "Телеграф" писав, що у Броварському районі Київської області місцевий житель підірвав гранату. Внаслідок вибуху чоловік отримав страшні травми та помер на місці події. Також постраждала його дружина.

Теги за темою
Київ
Джерело матеріала
loader
loader