Заради хімії: Шерон Стоун назвала продюсера, який примушував її до сексу з Болдвіном
Заради хімії: Шерон Стоун назвала продюсера, який примушував її до сексу з Болдвіном

Заради хімії: Шерон Стоун назвала продюсера, який примушував її до сексу з Болдвіном

Американська акторка Шерон Стоун уперше назвала продюсера, який змушував її зайнятися сексом із колегою під час зйомок фільму. Це сталося на знімальному майданчику стрічки Тріска.

Шерон Стоун розповіла, хто примушував її до інтиму з Біллі Болдвіном

Уперше цю ситуацію акторка розповіла у своїх мемуарах 2021 року, однак тоді вона не стала розкривати імен. Нині ж Шерон зізналася, що до інтиму її примушував Роберт Еванс з актором Біллі (Вільям) Болдвіном, який є братом Алека Болдвіна.

Тріска став наступним фільмом Шерон після величезного успіху в Основному інстинкті. Продюсер очікував, що Стоун принесе їм ще один популярний фільм, і, очевидно, виконуватиме всі його прохання.

Зараз дивляться

– Вони очікували, що я принесу їм ще один гігантський хіт, і вони дали мені дозвіл на кастинг, дали мені всі схвалення, але коли прийшов час роботи, сказали, що це марнославна угода, і я не можу отримати моїх схвалень. Потім вони почали звинувачувати мене у власних помилках, хоча це вони припустилися жахливих помилок у тому, як наймали режисерів і акторів, – згадує Стоун.

Щоб Біллі став більш розкутим, Еванс просив Шерон зайнятися з ним сексом. Продюсер вважав, що так між ними може з’явитися хімія.

– Він сказав, що нам потрібно, щоб він став краще проявлятися у фільмі, адже саме в ньому полягала проблема. І якби я могла переспати з Болдвіном, тоді на екрані в нас була б хімія. І якби я просто зайнялася з ним сексом, це врятувало б фільм, і що справжня проблема взагалі була в мені, тому що я була стривоженою. І що я взагалі поводжуся не як справжня акторка, яка могла б просто тр*хнути його і повернути все в потрібне русло, – каже Шерон.

Почувши ці вимоги, Стоун була дещо обурена, адже Еванс не дослухався до її порад щодо вибору головного актора. Коли його стала не влаштовувати гра Болдвіна, він почав примушувати Шерон до інтиму з ним.

Ба більше, згадала акторка і зйомки в Основному інстинкті, зазначивши, що під час цього фільму їй не доводилося займатися сексом із Майклом Дугласом, щоб поліпшити його роботу.

– Мені не потрібно було тр*хати Майкла Дугласа. Майкл міг прийти на роботу і знати, як домогтися поставлених цілей, вимовити цю фразу, відрепетирувати і зняти дубль. Тепер раптово я опинилася в бізнесі, в якому “мені доводиться тр*хати людей”, – поділилася Шерон.

До слова, фільм Тріска зібрав у прокаті значні $280 млн, хоча й не дотягнув до очікуваних результатів.

Джерело матеріала
loader
loader