Зміни в календарі студії Warner Bros
Зміни в календарі студії Warner Bros

Зміни в календарі студії Warner Bros


 Студія Warner Bros. Pictures внесла деякі корективи в свій репертуарний план на найближчі роки. Найвагомішою з них є зміна дати прем’єри кінокоміксу «Бетмен: Частина ІІ». Картина Метта Рівза вийде у кінотеатрах 2 жовтня 2026 року, замість раніше запланованого 3 жовтня 2025-го. 

 Стару дату сиквелу «Бетмена» віддали фільму «Наречена» - другій режисерській роботі Меґґі Джилленгол («Втрачена донька»). Жахастик розповість про Наречену Франкенштейна, а головні ролі у ньому зіграють: Джессі Баклі, Крістіан Бейл, Аннетт Бенінг, Пенелопа Крус і Пітер Сарсґаард.

 Також стало відомо коли вийде нова робота Пола Томаса Андерсона. Безіменна стрічка з Леонардо ДіКапріо, Шоном Пенном і Реджиною Голл дебютує в кінотеатрах 8 серпня 2025 року. Знову перенесли фільм «Alto Knights» (попередня назва «Wise Guys») Баррі Левінсона. Замість 15 листопада 2024 року побачити Роберта Де Ніро у ролі близнюків-злочинців можна буде 21 березня 2025-го.

 Нарешті з'ясувалася доля фільму «Салимове Лігво», знятого за романом Стівена Кінґа. Жахастик мав вийти на великі екрани ще у 2022-му, але через пандемію і перезйомки він пропала з календарного плану студії Warner Bros.. Тепер стрімінґ max повідомив, що стрічка ексклюзивно вийде на їхньому сервісі цього року, але точної дати прем’єр у неї ще немає.

Тегі: анонси, дати прем'єр
Джерело: Deadline
Джерело матеріала
loader
loader