Вона ще жива!? Sony раптово оновили своє старе дітище
Вона ще жива!? Sony раптово оновили своє старе дітище

Вона ще жива!? Sony раптово оновили своє старе дітище

Власникам PS4 приготували приємний сюрприз! Sony анонсувала випуск оновлення прошивки 11.50, яке має на меті покращити продуктивність та стабільність роботи консолі.

Компанія Sony тримає в таємниці деталі нововведень, однак обіцяє, що оновлення зробить геймплей на PS4 більш гладеньким та приємним для користувача.

Spider-Man для PS4
Spider-Man для PS4

Також в апдейті обіцяють покращення "повідомлень та зручності користування на деяких екранах". Що це конкретно означає, залишається таємницею, але сподіваємося, що це зробить взаємодію з консоллю більш комфортною.

Варто відзначити, що деякі ентузіасти, які займаються модифікацією PS4, радять не поспішати з оновленням, адже воно може значно ускладнити користування або ж навіть зашкодити приставці.

Але власники стареньких "плойок" у будь якому випадку залишаться задоволеними, адже свіже оновлення є доказом того, що Sony продовжує піклуватися про PS4.

Sony PlayStation 4
Sony PlayStation 4

Для тих, хто цікавиться ігровою індустрією нагадуємо, що Sony працює над PlayStation 5 Pro. З неофіційних джерел продовжують надходити подробиці про ігрову консоль PlayStation 5 Pro.

За останніми даними, Sony розробляє власну технологію масштабування зображення, відому як PlayStation Spectral Super Resolution (PSSR). В її основу ляжуть алгоритми машинного навчання, що ставить PSSR в один ряд із Nvidia DLSS та Intel XeSS.

Джерело матеріала
loader
loader