Трамп відповів, чи допоможе Україні зброєю в разі переобрання
Трамп відповів, чи допоможе Україні зброєю в разі переобрання

Трамп відповів, чи допоможе Україні зброєю в разі переобрання

Кандидат у президенти США Дональд Трамп ухилився від прямої відповіді на запитання щодо продовження допомоги Україні зброєю та чи дозволить він окупувати диктатору Путіну всю Україну, якщо його оберуть президентом.

Про це він сказав в інтерв’ю телеканалу Fox News.

Трамп сказав, що сподівається, що до цього не дійде. За його словами, коли він візьме на себе повноваження президента, пройде багато часу, більше дев’яти місяців – для війни і політики це “вічність”.

Зараз дивляться

Політик додав, що українці дуже хоробрі, хоча Росія має потужну армію. Він вважає, що потрібно було домовлятися і шукати компромісу. Трамп заявив, що питання війни в Україні для нього є дуже болючим, бо якби він був президентом, Путін ніколи би не наважився на повномасштабне вторгнення.

— Я дуже добре знав Путіна, у нас були добрі стосунки. Він би ніколи не зважився на широкомасштабне вторгнення, якби я був президентом. Якби у нас був справжній лідер, він (Путін, – Ред.) би ніколи цього не зробив. Пам’ятаєте, він не робив цього упродовж років, і не було ніякої реальної загрози, що він це зробить, – сказав Трамп.

У березні  у своїй приватній резиденції у штаті Флорида.

Після зустрічі щодо завершення війни в Україні та сказав, що американський політик не має наміру надавати Києву фінансової підтримки.

Угорський прем’єр вважає, що якщо Вашингтон відмовиться фінансувати потреби України у війні, то ресурсів Європи не вистачить. Таким чином, на переконання Орбана, війну з Росією буде припинено.

Теги за темою
США Дональд Трамп
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader