Який вигляд має 94-річна Ліна Костенко: у мережі показали нові фото
Який вигляд має 94-річна Ліна Костенко: у мережі показали нові фото

Який вигляд має 94-річна Ліна Костенко: у мережі показали нові фото

У мережі з’явилися нові фото Ліни Костенко, якій 19 березня виповнилося 94 роки. Поетеса сфотографувалася з шанувальниками, які привітали її з днем народження.

Який вигляд зараз має Ліна Костенко

В день свого народження Ліна Костенко зустрілася з видавцем Іваном Малковичем. Він подарував поетесі орхідеї та зробив кадр на згадку.

– Привітав українську поетичну легенду орхідеями під колір її книжки, яка розійшлася накладом у майже 250 тис. примірників! Многая літа, наша неповторна королево, – процитували у видавництві Івана Малковича.

Фото з Ліною Костенко у день її 94-річчя зробив ще один співробітник видавництва Володимир Яковлєв.

– Неймовірна жінка, – підписав він фото.

Також до Костенко завітав український історик і культуролог Радомир Мокрик. Разом вони скуштували святковий торт та поговорили про письменника Миколу Вінграновського, який помер у 2004 році.

Поціновувачів своєї творчості Ліна Костенко зустріла у синьому вбранні з елегантною хустинкою та макіяжем. Останнім часом поетеса рідко з’являється на публіці, однак вона продовжує працювати та тішини шанувальників віршами.

Раніше ми писали, що володарка двох премій Оскар Емма Томсон продекламувала вірш Ліни Костенко Крила. Хоч зірка прочитала його не в оригіналі, а в англійському перекладі, у неї це вийшло дуже проникливо.

Фото: Іван Малкович

Джерело матеріала
loader
loader