Жодної зради: у ТЦК відреагували на відео побиття чоловіка на Полтавщині
Жодної зради: у ТЦК відреагували на відео побиття чоловіка на Полтавщині

Жодної зради: у ТЦК відреагували на відео побиття чоловіка на Полтавщині

На Полтавщині представники ТЦК та СП начебто побили чоловіка – відповідне відео з’явилося у соцмережах. На ці звинувачення вже відреагували у відомстві.

– Нам писали коментарі, нам писали у Facebook та Instagram – дуже багато мешканців Полтавщини протягом цієї ночі побачили відео побиття чоловіка на Леваді і звинуватили нас у цьому, – йдеться у повідомленні

Там зазначають, що насправді той конфлікт, який бачили користувачі соцмереж, стався без участі співробітників ТЦК, а між двома чоловіками, один з яких приревнував іншого до своєї дружини.

Зараз дивляться

– Що ж відбувалося насправді встановила поліція – військовий, який приїхав додому зі служби в іншій області, приревнував цивільного громадянина до своєї дружини. Все. Ніяких ТЦК там немає. Жодної “зради” там немає. Також у поліції повідомили, що під час спілкування з поліцейськими учасники від написання заяв та пояснень відмовилися. Також вони відмовилися від надання медичної допомоги, – йдеться у повідомленні.

Скандали з представниками ТЦК

Насправді конфлікти з представниками ТЦК стаються доволі часто, Так, один з останіх трапився у Львові. Там в бус. Про викрадення Кирила Тарана повідомила його дружина Віолетта, опублікувавши відповідні кадри.

У Львівському обласному ТЦК та СП повідомили, що чоловік провокував представників ТЦК на конфлікт, однак запевнили, що за фактом того, що відбулося, буде вжито всіх необхідних заходів.

Джерело матеріала
loader
loader