Харків атакували понад 15 ракетами, місто тимчасово без світла
Харків атакували понад 15 ракетами, місто тимчасово без світла

Харків атакували понад 15 ракетами, місто тимчасово без світла

Харків атакували понад 15 ракет С-300/Х-22, у місті тимчасово відсутнє електроживлення.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Протягом 4:52 — 5:30 у Харківській області здійснено масований ракетний обстріл об'єктів енергетичної інфраструктури. Понад 15 ракет С-300/Х-22. Харків тимчасово без світла», - йдеться в дописі.

Зазначається, що всі профільні служби працюють, проводиться ремонт, ситуація під контролем. 

«Відкриті всі пункти незламності, за потреби можна звертатися до них. Знайти адреси можна у Дії, на мапі, або за допомогою чат-боту @nezlamnistbot», - додав Синєгубов.

Зазначається, що артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини: Уди, Козача Лопань, Западне, Синьківка, Степова Новоселівка, Котлярівка та ін. 

«Авіаударів зазнав н.п. Синьківка. 11:00 у селі Баранівка Богодухівського району війська РФ застосували БПЛА та зруйнували приватний будинок. Без постраждалих», - додав він. 

Окрім того, за минулу добу на Куп’янському напрямку ворог здійснив два безуспішні штурми позицій Сил оборони в районі населеного пункту Синьківка. 

Як повідомляв Укрінформ, у Харкові через російську ракетно-дронову атаку порушено електропостачання, внаслідок чого не працює електротранспорт і виникли проблеми з водопостачанням. Метро працює лише в режимі укриття.

Вночі і зранку 22 березняросіяни атакували Україну "Шахедами", крилатими та балістичними ракетами. Є влучання в об'єкти інфраструктури в Запоріжжі, Харкові, Кривому Розі, Хмельницькому, на Вінниччині і Львівщині. Повідомляють про постраждалих і жертви серед цивільного населення.

Фото: Телеграм / Олег Синєгубов

Теги за темою
війна Обстріл Харків
Джерело матеріала
loader
loader