Атака на Одесу: після удару безпілотника частина міста залишається без світла
Атака на Одесу: після удару безпілотника частина міста залишається без світла

Атака на Одесу: після удару безпілотника частина міста залишається без світла

Про постраждалих під час теракту не повідомляється

Російські терористи під час атаки Одеси в ніч з 24 на 25 березня пошкодили в Одеській області енергетичну інфраструктуру. Повітряна тривога в області була скасована тільки о 00:46 25 березня, частина безпілотників, які запустили терористи, долетіла до Одеси.

Про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер у Telegram. Наразі не повідомляється про постраждалих під час атаки терористів.

"Ворог вчергове атакував Одещину ударними безпілотниками. Є пошкодження енергетичної інфраструктури, в частині Одеси немає електропостачання. Всі екстрені служби працюють", – написав він.

Нагадаємо, що зранку 22 березня росіяни масовано обстріляли міста України. У декількох областях почались проблеми зі світлом. За даними на неділю заживили майже усіх абонентів, та у Харкові ситуація залишається складною. Опалення є лише у 50%.

Під час масованої атаки росіяни спрямували 8 ракет на ДніпроГЕС. Били по греблі, та вона вистояла. Ризику затоплення наразі немає. Більш того по греблі відновили рух, хоч і не повністю. Ситуацію обіцяють виправити найближчими днями.

Раніше "Телеграф" повідомляв, які наслідки матимуть російські удари по енергетичній системі України. Ексміністр енергетики Іван Плачков розповів про нюанси відновлення постраждалих об’єктів.

Теги за темою
війна Одеса
Джерело матеріала
loader
loader