З Днем СБУ: найкращі привітання у картинках та прозі
З Днем СБУ: найкращі привітання у картинках та прозі

З Днем СБУ: найкращі привітання у картинках та прозі

25 березня в Україні щорічно відзначають національне свято – День СБУ. У 2024 році дата припадає на понеділок. Цей день присвячений усім тим, хто робить усе, щоб наша країна та її громадяни були в безпеці. Боротьба зі злочинністю та незаконною діяльністю – це їхнє першочергове завдання.

День СБУ 2024 – привітання

Факти ICTV підготували найкращі привітання з Днем СБУ в листівках і прозі, які допоможуть підняти настрій усім тим, хто стежить за безпекою нашої незалежної країни. Тож, якщо у вашому оточенні є людина, яка належить до цієї структури, обов’язково привітайте її та подякуйте за роботу.

Привітання з Днем СБУ в картинках

День СБУ

День СБУ – привітання

Привітання з Днем СБУ у листівках

День СБУ 2024 – привітання в картинках

Привітання з Днем СБУ 2024

Листівки-привітання з Днем СБУ

День СБУ 2024 – привітання зі святом у листівках

Привітання з Днем СБУ в прозі

***

Зараз дивляться

Сердечно вітаємо співробітників Служби безпеки України! Сподіваємось, що у своїй діяльності ви завжди керуватиметеся патріотизмом,
професіоналізмом, високою відповідальністю за долю кожної людини, за сьогодення і майбутнє України. Бажаємо вам успіхів у служінні нашій державі й народу, творчої наснаги та міцного здоров’я.

***

Вітаємо співробітників Служби безпеки України! Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, успіхів у всіх починаннях, миру і злагоди. Нових професійних досягнень і добробуту Вашим родинам! Невичерпної енергії, сил і наснаги в такій важливій сфері діяльності, як Ваша.

***

Всіх, хто відповідає за безпеку та спокій населення нашої країни, вітаємо з професійним днем. Нехай вас береже Бог від усякого лиха і ні на крок не відходить Ангел хоронитель. Повертайтеся кожен день в свої домівки в цілості й повному здоров’ї. Спасибі вам за наш спокій і безпеку.

***

У День СБУ я побажаю старанно працювати, захищати Україну і її жителів, не втрачати жодного шансу на удачу, завжди спрямовуватися вперед, осягаючи на шляху успіх і перемоги. Бажаю міцного здоров’я, відваги серця і мужності душі. Нехай буде в безпеці наша держава, і в добробуті кожен громадянин.

***

Вітаю з Днем служби безпеки України і хочу побажати виконувати свою роботу правильно і якісно, завжди залишатися на варті безпеки всієї країни, захищати свої ідеї та права людей, ніколи не потрапляти в пастку і постійно знати, де криється істина.

Теги за темою
СБУ
Джерело матеріала
loader