Енн Гетевей вперше зізналася, що пережила викидень
Енн Гетевей вперше зізналася, що пережила викидень

Енн Гетевей вперше зізналася, що пережила викидень

Американська актриса Енн Гетевей вперше зізналася, що на шляху до материнства пережила викидень. В інтерв'ю Vanity Fair зірка розповіла, що це сталося у 2015 році, коли вона грала роль жінки-пілота ВПС на Бродвеї у п'єсі «Grounded».

- З першого разу мені не вийшло. Я грала у виставі, мені доводилося народжувати на сцені щовечора, - зауважила Енн.

За словами 41-річної Гетевей, спочатку вона вдавала, що нічого не трапилося, щоб глядачі нічого не запідозрили, хоча сама дуже важко переживала втрату малюка.

- Дуже важко так сильно чогось хотіти і задаватися питанням, чи ти не робиш щось не так. Це було надто важко тримати в собі, коли я була на сцені і вдавала, що все гаразд, - запевнила актриса.

Гетевей зробила визнання, щоб підтримати жінок, які пережили викидень, і які почуваються самотніми.

- Я подумала – де ця інформація? Чому ми почуваємося настільки ізольованими? Ось де ми беремо на себе шкоду. Тому я вирішила, що говоритиму про це. Коли в мене все склалося добре, оскільки я була вже на іншому боці, я захотіла, щоб мої сестри знали: "Я бачу тебе і я є тобою".

Акторка щаслива у шлюбі з Адамом Шульманом, за якого вийшла заміж у 2012 році. Подружжя виховує двох синів - восьмирічного Джонатана та чотирирічного Джека.

Фото: vanityfair.com

Джерело матеріала
loader