Інсайдери прокоментували чутки про можливе перенесення GTA VI
Інсайдери прокоментували чутки про можливе перенесення GTA VI

Інсайдери прокоментували чутки про можливе перенесення GTA VI

Перенесення: бути чи не бути

Нагадаємо, у нещодавньому матеріалі Kotaku, який посилається на обізнаних про процес розробки інформаторів, повідомляється, що гра може бути перенесена на кінець 2025 року, або на аж на 2026 рік.

На думку Гендерсона, стаття Kotaku не містить нової достовірної інформації, а лише вдається до припущень, що ґрунтуються на офіційних даних із фінансових звітів видавця Take-Two Interactive, історії релізів Rockstar і чуток, що передували їм.

Я навіть не знаю, що робити зі статтею в Kotaku про GTA 6... Ніякої нової інформації, і, схоже, це просто спроба розворушити ситуацію на основі повідомлень Bloomberg,
пише Том Гендерсон.

Строу додав, що звернувся до кількох джерел, і всі вони стверджують: розробка GTA VI йде відповідно до графіка, і будь-які повідомлення про перенесення на даному етапі виробництва є "чистими домислами".

"Я повторюю це знову, оскільки люди все ще продовжують з цим стикатися: я зв'язався з кількома джерелами, і мені сказали, що гра йде "за графіком", і що будь-які припущення про затримку на даному етапі розробки є чистими здогадками", – написав Майк Строу.

Раніше повідомлялося, що розробка GTA VI переходить на фінальні стадії. У спробі підвищити темпи роботи й продуктивність команди Rockstar з квітня переводить співробітників назад в офіси.

Офіційно GTA VI заявлена на 2025 рік, проте в лютневому звіті Take-Two аналітики вгледіли вказівку на перенесення релізу з 2025 фінансового року (з квітня 2024-го по березень 2025-го) на 2026-й (з квітня 2025-го).

Джерело матеріала
loader
loader