Вихід GTA 6 можуть перенести: у чому причина
Вихід GTA 6 можуть перенести: у чому причина

Вихід GTA 6 можуть перенести: у чому причина

Реліз довгоочікуваної гри Grand Theft Auto VI можуть перенести – спочатку проєкт хотіли випустити у 2025 році. Однак, компанія Rockstar Games може зіткнутися з проблемами, які змусять відкласти реліз.

Вихід Grand Theft Auto VI можуть перенести: що відомо

Так, про можливе перенесення повідомило авторитетне видання Kotaku, посилаючись на свої джерела. За даними інсайдерів, перенесення релізу видається цілком реальним, адже створення гри суттєво відстає від раніше запланованого графіка.

Наразі творці гри думають над перенесенням виходу на кінець 2025 року, або ж навіть на 2026 рік, якщо й надалі будуть проблеми. Відомо, що Rockstar Games намагаються змусити працівників повернутися на роботу до офісу, щоб прискорити процес розробки, але таку ідею підтримали далеко не всі працівники. Не виключено, що в офісі розробники зіштовхнуться з переробками, щоб догодити босам.

Зараз дивляться

Раніше повідомлялося, що в офіс хочуть повернути робітників для розробки фінальної стадії Grand Theft Auto VI – для цього в офіс доведеться їздити 5 днів на тиждень.

Загалом, офіційної інформації про гру від самих розробників дуже мало – у грудні 2023 року Rockstar Games представила перший офіційний трейлер Grand Theft Auto VI. Відео рекордно швидко набрало мільйони переглядів, оскільки на нього чекали останні 10 років.

Теги за темою
Ігри
Джерело матеріала
loader
loader