Є загроза: влада Києва зробила тривожну заяву
Є загроза: влада Києва зробила тривожну заяву

Є загроза: влада Києва зробила тривожну заяву

Сьогодні, 28 березня, відбулося невідкладне засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки у столиці. Приводом засідання Ради Оборони стали останні заяви керівників країни-агресора щодо намірів збільшити кількість ракетних атак, спрямованих на цивільні об’єкти та мирних громадян України та Києва зокрема. Про це розповіли в прес-службі КМВА.

Це підтверджується останніми ракетними ударами із застосуванням озброєння з коротким часом прильоту

Крім того не виключається загроза спроб проникнення на територію міста диверсійно-розвідувальних груп противника, залучення агентів російських спецслужб та інших ворожих елементів для дестабілізації ситуації в столиці

«Киян прошу зберігати спокій. Не панікувати. Ми вживаємо превентивних заходів аби Київ та його мешканці були надійно захищені», - акцентує КМВА.

Відповідно влада прийняла низку рішень

  1. У терміновому порядку опрацювати питання щодо проведення масових заходів в Києві, які передбачають участь чисельної кількості українців.

  2. Переглянути нормативно-розпорядчі документи щодо організації роботи громадського транспорту, проведення спортивних, культурних, освітніх, медичних, розважальних заходів з метою забезпечити безпеку громадян.

  3. Усім силовим та військовим структурам наказано посилити увагу за місцями, де найбільше збираються люди. Уважніше стежити за дотриманням безпеки у публічному просторі та проконтролювати заходи, які «працюють» на безпеку Києва.

  4. Усім відповідальним структурам наказано забезпечити українців доступом до укриттів та готовність пунктів незламності для використання в режимі 24 на 7.

  5. Уповноважені особи будуть уважно стежити за інформацією, що поширюється мережею, щоб не допустити ворожих вкидів та дезінформації. 

Зазначається, що окремо буде здійснюватися моніторинг соціальних мереж щодо поширення дезінформації, провокацій та іншої інформації спрямованої на дестабілізацію ситуації в столиці.



Є загроза: влада Києва зробила тривожну заяву - Фото 1

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Джерело матеріала
loader
loader