Уже майже весь російський флот втік з Криму: з носіїв ракет залишився лише один "невдаха"
Уже майже весь російський флот втік з Криму: з носіїв ракет залишився лише один "невдаха"

Уже майже весь російський флот втік з Криму: з носіїв ракет залишився лише один "невдаха"

Про це в ефірі телемарафону розповів речник ВМС. Дмитро Плетенчук зауважив, якщо говорити саме про кораблі, то окупанти вивели з Криму свої найцінніші активи, передає 24 Канал.

Майже всі носії крилатих ракет перебазовані

Речник зауважив, що основною силою, бойовою міццю, окупантів у Криму вважався саме флот. Втім, зараз він фактично чи не в повному складі покинув наш півострів.

Більшість бойових одиниць, якщо брати носії крилатих ракет – фактично всі перебазовані, окрім одного, вибачте, невдахи, який досі не запустив жодної ракети, хоча й вважається носієм крилатих ракет. Це я про "Циклон" зараз,
– зазначив Дмитро Плетенчук.

Капітан 3 рангу додав, що основні бойові одиниці ворога так само перебазовані. У Криму залишили, якщо не тих, кого не шкода, то тих, кого, мабуть, просте нема де розмістити у пункті базування в Новоросійську.

Так, там (у Криму – 24 Канал) залишається, звісно, деякий склад кораблів, але найцінніші активи всі виведені, якщо брати саме кораблі,
– підсумував речник ВМС.

Як українські дрони змінили ситуацію в морі

  • Раніше Дмитро Плетенчук констатував, що ініціатива в Чорному морі на боці України. І це дуже багато важить. Адже з'являється можливість нав'язувати свої умови ведення бойових дій.
  • До речі, зауважив, речник, що ситуація в морі змінилася, зокрема, завдяки роботі українських морських дронів, перш за все.
  • Зауважив, що побачити російські кораблі навіть на південь від Криму чи по центральній частині Чорного моря – вже велика рідкість.
Теги за темою
Крим
Джерело матеріала
loader